Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mircea Lucescu este noul antrenor al celor de la Dinamo Kiev. Ucrainenii au făcut anunţul pe reţelele de socializare

OFICIAL | Mircea Lucescu este noul antrenor al celor de la Dinamo Kiev. Ucrainenii au făcut anunţul pe reţelele de socializare

Fotbal

Comentarii

Jurnaliştii ucraineni anunţă că, în această dimineaţă, Mircea Lucescu a sosit la Kiev, unde a inspectat baza sportivă a celor de la Dinamo şi a stat de vorbă cu patronul Igor Surkis.


UPDATE | Dinamo Kiev a anunţat oficial, pe pagina de Facebook a clubului, faptul că Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei.


Potrivit sport.ua, tehnicianul român a sosit, în noaptea de miercuri spre joi, la Kivev cu un avion charter, pentru negocieri. Lucru confirmat şi de un celebru jurnalist ucrainean Igor Burbas, într-o postare pe Instagram, în această dimineaţă.

"Muslin, Bjelica sau Maximov nu erau pe lista posibililor antrenori. Erau nume doar de distras atenţia. Încă de la început, Dinamo s-a concentrat asupra lui Rebro şi Lucescu. Avantajul celui de-al doilea este că nu are angajament, obligaţie contractuală. Domnul Lucescute este în Kiev şi a inspectat, deja, baza sportivă de la Koncha Zaspa", a scris Burbas.

Igor Surkis i-a propus lui Mircea Lucescu un contract de trei milioane de euro pe sezon, iar ucrainenii anunţă că acesta ar fi acceptat, iar mutarea va fi oficializată curând. Se pare că înţelegerea dintre Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu s-ar întinde pe următorii doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Sport.ua mai notează că Lucescu doreşte să obţină acceptul fostului său patron, Rinat Ahmetov, cu care a colaborat mulţi ani la Şahtior Doneţk, înainte de a semna cu marea rivală. Lucescu are o relaţie de prietenie cu Ahmetov şi nu ar vrea să-l supere pe acesta prin preluarea echipei rivale formaţiei Şahtior.

Mircea Lucescu, 74 de ani, ar mai avea o ofertă de a antrena echipa croată Dinamo Zagreb. Dinamo Kiev a terminat campionatul Ucrainei pe locul 2, la 23 de puncte de campioana Şahtior. Lucescu a antrenat ultima dată naţionala Turciei, pe care a părăsit-o la 11 februarie 2019.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare