Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mircea Lucescu nu mai este selecţionerul Turciei! Prima reacţie a lui ”Il Luce” după ce a fost îndepărtat de turci

OFICIAL | Mircea Lucescu nu mai este selecţionerul Turciei! Prima reacţie a lui ”Il Luce” după ce a fost îndepărtat de turci

Stranieri

Comentarii

Federaţia Turcă de Fotbal a anunţat, oficial, demiterea lui Mircea Lucescu din funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbal.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat încă de acum câteva zile, Mircea Lucescu şi-a încheiat mandatul în fruntea naţionalei Turciei. Anunţul oficial a fost făcut luni, iar Mircea Lucescu a oferit şi prima declaraţie.

Cred că ne-am îndeplinit misiunea de a reînnoi şi întineri naţionala Turciei. În situaţia actuală şi în vederea campaniei de calificare la EURO 2020, am căzut de acord să ne despărţim, pentru un viitor mai lin atât pentru Federaţie, cât şi pentru noul antrenor. Vreau să mulţumesc atât preşedintelui Federaţiei cât şi membrilor Comitetului executiv, pentru susţinere şi încrederea în mine şi în metodele mele, dar şi echipei mele, care m-a ajutat în această etapă. Turcia va avea mereu un loc special în inima mea”, a declarat Mircea Lucescu.

Comitetul executiv al Federaţiei turce de fotbal a ajuns la un acord cu selecţionerul Mircea Lucescu pentru a încheia contractul, în urma întrevederii ce a avut loc azi cu antrenorul român. Federaţia îi este etern recunoscătoare lui Mircea Lucescu pentru contribuţia adusă fotbalului turc şi interesul său pentru jucătorii tineri, care reprezintă viitorul naţionalei. Îi dorim toate cele bune în carieră”, este comunicatul Federaţiei turce.

Afla mai multe despre: lucescuturcianationala 

viewscnt
Articole similare