Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mitriţă are un nou antrenor la New York City FC! Nume important pe banca americanilor: a semnat pe trei ani

OFICIAL | Mitriţă are un nou antrenor la New York City FC! Nume important pe banca americanilor: a semnat pe trei ani

Stranieri

Comentarii

Alexandru Mitriţă (24 de ani) are un nou antrenor la New York City FC. Ronny Deila (44 de ani) a fost numit oficial ca noul tehnician al echipei din SUA, iar acesta îl va avea sub comandă şi pe românul Mitriţă. Cei de la New York au făcut anunţul oficial.

Deila e un nume important în fotbalul european, care a câştigat de trei ori titlul de campion, de două ori cu Celtic şi o dată cu Stromsgodset. Antrenorul norvegian a semnat un contract pe trei ani cu New York City FC, conform anunţului făcut de americani. Înainte de a semna cu echipa din SUA, Ronny Deila antrena la Valerenga.

"Când a venit această oportunitate, să antreze la New York City, mi s-a împlinit un vis. Să antreneze acest club grozav, într-un oraş mare!", a spus Deila, printre altele, după ce şi-a pus semnătura pe contractul cu echipa lui Mitriţă.

Ronny Deila e noul antrenor lui Mitriţă la New York City FC

Cea mai importantă echipă din cv-ul antrenorului norvegian este Celtic, pe care a pregătit-o în perioada 2014-2016. Chiar dacă Deila a reuşit să câştige două titluri în Scoţia, el nu a fost chiar un favorit al fanilor, mai ales după ce şi-a anunţat demisia în urma unei înfrângeri cu rivala de moarte, Glasgow Rangers.

Deila este la Valerenga din 2017, însă nu a reuşit să câştige niciun trofeu până acum.

Afla mai multe despre: new york city fcantrenorronny deilaalexandru mitrita 

viewscnt
Articole similare