Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Mutare de ultimă oră la U Craiova! Oltenii l-au luat şi pe mijlocaşul ofensiv al lui Sepsi: "Mult succes în carieră"

OFICIAL | Mutare de ultimă oră la U Craiova! Oltenii l-au luat şi pe mijlocaşul ofensiv al lui Sepsi: "Mult succes în carieră"

Fotbal intern

Sepsi OSK a anunţat, marţi, prin intermediul unui comunicat, că mijlocaşul de bandă Stephan Drăghici a revenit la Universitatea Craiova, club care îl împrumutase în vara anului trecut la Sfântu Gheorghe.

"Drăghici s-a întors la U Craiova. Stephan Drăghici nu mai face parte din lotul echipei Sepsi OSK. Mijlocaşul se întoarce la U Craiova, de unde a fost împrumutat, în vara anului trecut, clubului nostru. Cu această ocazie îi mulţumim jucătorului pentru evoluţiile avute în tricoul Sepsi OSK şi îi urăm mult succes în carieră", se precizează în comunicatul emis de gruparea din Covasna.

În actuala stagiune, Stephan Drăghici a jucat în 19 meciuri şi a reuşit o pasă de gol în tricoul lui Sepsi, în Liga 1. Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani, care poate evolua în ambele flancuri, este legitimat la U Craiova din ianuarie 2017, atunci când a fost transferat de la FC Ardealul.

El nu a apucat încă să debuteze în "alb-albastru", fiind împrumutat şi la Academica Clinceni şi Daco-Getica Bucureşti.

Universitatea Craiova i-a mai transferat în această iarnă pe Andrei Cristea şi pe Carlos Fortes, de la Poli Iaşi, respectiv Gaz Metan Mediaş. Pe lângă ei, în Bănie ar mai putea ajunge şi fundaşii centrali Ognjen Vranjes şi Stephane Acka.

34 de meciuri a jucat în total Stephan Drăghici în Liga 1

350.000 de euro este cota lui Stephan Drăghici, conform Transfermarkt.de

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta