Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | "Mutat" de FCSB. Unde va juca în a doua parte a sezonului, după doar 120 de minute strânse în Superligă

OFICIAL | "Mutat" de FCSB. Unde va juca în a doua parte a sezonului, după doar 120 de minute strânse în Superligă

FCSB

Comentarii

FCSB l-a "mutat" pe fotbalistul trimis sub formă de împrumut în Superligă, după ce a prins doar 120 de minute în prima parte a sezonului.

Este vorba despre Ovidiu Perianu (21 de ani), mijlocaşul crescut la grupele de juniori ale FCSB, pe care "roş-albaştri" l-au trimis în prima parte a sezonului la U Cluj. După ce a prins puţine minute, echipa lui Gigi Becali l-a "mutat" pe Ovidiu Perianu.

Ovidiu Perianu, "mutat" de FCSB de la U Cluj la Gloria Buzău, în Liga 2

Gloria Buzău, echipă din Liga 2 care trage la promovare, este echipa la care a ajuns Ovidiu Perianu, mijlocaşul care a strâns doar 120 de minute în tricoul lui U Cluj în prima parte a sezonului. Printr-un comunicat oficial, clujenii au anunţat plecarea lui Perianu.

Perianu urmează să joace a doua parte a sezonului în Liga 2, unde FCSB speră să prindă mai multe minute pentru a se dezvolta. După "periplul" de la Buzău, Perianu va reveni la FCSB în vară, dar este greu de crezut că va continua la prima echipă a "roş-albaştrilor".

"Ovidiu Perianu va îmbrăca tricoul formaţiei Gloria Buzău în a doua parte a acestui sezon, urmând ca la finalul campionatului să revină la FCSB, clubul de care aparţine. Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani a strâns trei prezenţe în tricoul echipei noastre.Îi mulţumim pentru perioada petrecută la ”U” şi îi dorim mult succes în carieră!", se arată într-un comunicat al U Cluj.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Ovidiu Perianu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb ovidiu perianuovidiu perianu transfer gloria buzaugloria buzau fcsb ovidiu perianuliga 2 

viewscnt
Articole similare