Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | N-a profitat de ultima şansă dată de Rednic şi e OUT de la Dinamo. Jucătorul pus astăzi pe liber de "câini"

OFICIAL | N-a profitat de ultima şansă dată de Rednic şi e OUT de la Dinamo. Jucătorul pus astăzi pe liber de "câini"galerie foto

Superliga

Comentarii

Dinamo anunţă astăzi oficial despărţirea de Sergiu Popovici, după doar 13 partide jucate în clubul roş-alb.

Fundaşul de bandă stângă a semnat rezilierea contractului, iar despărţirea s-a produs pe cale amiabilă, fiind anunţată de "câini" prin intermediul site-ului oficial.

Popovici intrase în dizgraţie la scurt timp după sosirea lui Mircea Rednic, însă tehnicianul a decis să-i mai ofere o şansă la începutul lunii decembrie, fundaşul fiind titluarizat în partida Hermannstadt - Dinamo scor 1-1. Nu a profitat însă de ea, iar astăzi a semnat rezilierea contracutlui.

Astfel, Popovici pleacă de la Dinamo la mai puţin de şase luni după ce semnase.

  • "Popovici singurul dintre cei exilaţi care a cerut o discuţie cu mine şi m-a rugat să-i mai ofer o şansă, pentru că el crede că poate să joace mult mai bine decât a făcut-o. Şi am zis că am fost şi eu fotbalist. Şi avem probleme în banda stângă. Am zis că jucătorul ăsta are ambiţie şi vrea să arate că poate să facă mult mai mult decât până acum, plus că a fost un meci în deplasare, problemele pe care le are le are acasă, în faţa suporterilor", declara Rednic după partida cu Hermannstadt.

 

Afla mai multe despre: sergiu popovicidinamoreziliere 

viewscnt
Articole similare