Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Napoli a transferat un super atacant! Italienii au plătit o sumă exorbitantă

OFICIAL | Napoli a transferat un super atacant! Italienii au plătit o sumă exorbitantă

Serie A

Comentarii

Victor Osimhen (21 de ani) s-a transferat la Napoli, de la Lille. Atacantul nigerian era demult în pole-position pentru mutarea în Italia, însă acum a venit anunţul oficial. Conform presei din Franţa, Napoli a plătit nu mai puţin de 60 de millioane de euro, cu variabile care pot duce suma la nu mai puţin de 81 de milioane de euro.

Napoli a anunţat oficial transferul lui Osimhen, pe site-ul oficial şi pe reţelele sociale. Atacantul a semnat pe cinci ani cu Napoli. Potrivit presei din Italia, Osimhen ar urma să-l înlocuiască la Napoli pe Arkadiusz Milik, cel aflat pe lista lui Juventus.

Lille face un profit uriaş cu Victor Osimhen. Francezii l-au transferat de la Charleroi în vara lui 2019 pentru doar 14 milioane de euro, iar după doar un singur sezon pot încasa nu mai puţin de 81 de milioane de euro. Victor Osimhen a marcat 18 goluri şi a oferii şase pase de gol în 38 de meciuri jucate la Lille din toate competiţiile.

Cifrele sunt foarte bune, având în vedere că întrecerea internă din Franţa a fost întreruptă în martie, din cauza pandemiei de COVID-19.

Afla mai multe despre: victor osimhentransfernapolioficial 

viewscnt
Articole similare