Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL! Nicolae Badea bagă din nou bani la Dinamo. Ce s-a întâmplat azi în Ştefan cel Mare

OFICIAL! Nicolae Badea bagă din nou bani la Dinamo. Ce s-a întâmplat azi în Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Dinamo a anunţat azi că şi-a prelungit parteneriatul cu ComputerLand, firma lui Nicoale Badea.

„Câinii” au primit, din nou, toată susţinerea lui Nicoale Badea. Omul de afaceri şi-a dat acordul şi a reînnoit contractul cu Dinamo încă un an. Deci fără dar şi poate, Badea este omul care veghează clubul din umbră şi care din primele informaţii va continua să sponsorizeze echipa şi din sezonul viitor.

„Suntem bucuroşi să anunţăm prelungirea contractului cu unul dintre cei mai importanţi parteneri ai clubului nostru. Dincolo de notorietate în România, ComputerLand reprezintă garanţia succesului în această lume a tehnologiei şi suntem convinşi că vom reuşi, susţinuţi de partenerul nostru, să reclădim performanţa sportivă. 

Parteneriatul dintre Dinamo şi ComputerLand a fost semnat până la 31 mai 2022, cu opţiune de prelungire din partea ambelor părţi. Suporterii dinamovişti merită un club puternic”, a declarat Constantin Eftimescu, directorul general al „câinilor”, potrivit paginii oficiale de Facebook a lui Dinamo.

Nicolae Badea nu s-a întors ca şef în Ştefan cel Mare, dar ajută gruparea, după 8 ani de la despărţirea oficială de formaţia cu care a câştigat 12 trofee pe plan intern.  

Cortacero la Bucuresti. Ultimele detalii despre situatia de la Dinamo

Înfrângerea suferită de ”câini” în Gruia nu schimbă prea mult lucrurile pentru Dinamo. Formaţia din Ştefan cel Mare ocupă locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte, unul mai mult decât penultima clasată, FC Hermannstadt.

La nivel de conducere, se anunţă în continuare agitaţie. Din informaţiile Telekom Sport, spaniolul Pablo Cortacero ar fi în Bucureşti. Acesta ar fi confirmat apropiaţilor săi că are banii pe care i-a promis, dar momentan nu a ajuns la Hotel Rin.

Afla mai multe despre: nicolae badeadinamoddb 

viewscnt
Articole similare