Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Nicolae Stanciu a semnat cu Slavia Praga! Suma reală plătită de cehi şi modul senzaţional în care au anunţat transferul

OFICIAL | Nicolae Stanciu a semnat cu Slavia Praga! Suma reală plătită de cehi şi modul senzaţional în care au anunţat transferulgalerie foto
Comentarii

UPDATE | Nicolae Stanciu a semnat un contract valabil cinci ani cu Slavia Praga, echipă la care va purta tricoul cu numărul şapte.

Conform presei din Cehia, Slavia Praga va plăti 4 milioane de euro în schimbul lui Nicolae Stanciu. Suma e mai mică decât cea vehiculată iniţial, însă chiar şi aşa reprezintă un nou record pentru fotbalul ceh.

Vechiul record era deţinut tot de internaţionalul român, prin transferul de la Anderlecht la Sparta Praga, pentru puţin peste 3 milioane de euro.

Clubul ceh a confirmat transferul prin intermediul unui anunţ făcut pe Twitter. Cehii îl tratează pe Stanciu ca pe un supererou din benzi desenate. Internaţionalul român a semnat pe patru ani şi se va alătura echipei în stagiul de pregătire din Austria.

 

 

GSP.ro a publicat prima fotografie a lui Nicolae Stanciu în tricoul noii sale echipe.

Ştirea iniţială

Nicolae Stanciu a efectuat vizita medicală şi va semna, în cel mai scurt timp, cu Slavia Praga. Fotbalistul se află acum în Cehia pentru a pune la punct ultimele detalii ale mutării.

Al Ahli va primi şase milioane de euro şi îşi va păstra un procent de 35% dintr-un viitor transfer al lui Stanciu, după cum anunţă Gazeta Sporturilor.

Presa din Cehia scrie faptul că Stanciu va avea un salariu de aproape două milioane de euro pe sezon.

"Este un băiat inteligent, un fotbalist de mare calitate. Cred că este cel mai bun străin care a jucat la noi în campionat. Îl încadrez în categoria marilor jucători. Nu avem un fotbalist de tipologia lui aici. Orice antrenor şi-ar dori un jucător ca el dacă vrem să batem cu echipe ca Ajax sau Celtic cu care ne vom duela pentru calificarea în Liga Campionilor", a declarat recent Jindřich Trpišovský, antrenorul celor de la Slavia. 

Afla mai multe despre: stanciuslavia praga 

viewscnt
Articole similare