Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Nicolo Napoli şi-a atins obiectivul: „Cristea a fost dat afară”. Ultimele detalii de la Iaşi

OFICIAL Nicolo Napoli şi-a atins obiectivul: „Cristea a fost dat afară”. Ultimele detalii de la Iaşi

Superliga

Comentarii

Chindia a învins-o pe Poli Iaşi, 2-0, într-un meci contând pentru runda a 3-a a play-out-ului din Liga 1.

Iaşiul nu a reuşit să bifeze o victorie care să aducă puţină linişte în Copou.

La Iaşi apele sunt tot mai agitate, echipa stă pe un butoi de pulbere. Pe lângă locul în clasament, a apărut scandalul din cadrul lotului care a provocat mare gălăgie în vestiar.
Andrei Cristea ar fi avut o dispută cu antrenorul Nicolo Napoli, care ar fi cerut excluderea acestuia din lot. „Ori eu, ori el” ar fi tunat la ultima conferinţă de presă tehnicianul italian.

Şefii lui Poli Iaşi s-au confirmat şi i-au făcut pe plac lui Napoli. Azi antrenorul a anunţat că fotbalistul a fost exclus din lot cât va fi el în cadrule echipei.

„Directorul executiv a decis că eu rămân antrenor până la final campionat şi Cristea a fost dat afară. Exclus din lot, cât sunt eu aici antrenor e exclus din lot”, a declarat Napoli.

Întrebat despre partida de azi, tehnicianul a declarat: „Felicit băieţii, am făcut un meci bun, am încercat să câştigăm. Nu s-a aprobat bugetul la nivelul oraşului Iaşi, dar cred că peste puţine zile se poate aproba bugetul”.
Poli Iaşi este pe ultimul loc în play-out, cu doar 14 puncte şi are emoţii mare la retrogradarea în eşalonul secund.

Haos la Poli Iaşi! Andrei Cristea îl atacă pe Napoli

Poli Iaşi trece prin momente critice, atât la nivelul conducerii, cât şi la nivelul lotului. Antrenorul Nicolo Napoli a ajuns la cuţite cu jucătorii Andreias Calcan şi Andrei Cristea, iar ultimul a făcut câteva dezvăluiri de la echipă.

„S-a dorit foarte mult o grevă. Eu le-am spus <<Măi, băieţi, voi veniţi din alte ţări. În România de pe ultimul loc nu se poate face grevă. Cât sunt eu în vestiar aici nimeni face grevă de pe ultimul loc. Nu este normal. Dacă suntem pe locul 6, 7 - 8, faceţi ce vreţi voi, două zile nu vă antrenaţi, dar de pe ultimul loc, noi avem obligaţia să o scoatem>>. În momentul ăla a început o oarecare discuţie între unii şi alţii şi uitaţi unde s-a ajuns. Şi Napoli este complet depăşit de situaţie.

Vă spun sincer, nu poţi să ai un asftel de comportament, tot respectul pentru meseria pe care o are, este antrenorul echipei, dar să îl jigneşti pe Calcan, de faţă cu toţi ăia şi un copil de doi ani care era pe stadion? Nu ştiu dacă are rost să vă continui", a declarat Andrei Cristea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei cristeanicolo napolipoli iasi 

viewscnt
Articole similare