Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Nora Mork a plecat de la CSM Bucureşti. Prima reacţie: ”Chestiunile umane au prioritate”

 OFICIAL Nora Mork a plecat de la CSM Bucureşti. Prima reacţie: ”Chestiunile umane au prioritate”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a anunţat încetarea relaţiilor contractuale cu super starul norvegian, Nora Mork.

”Din cauza unor probleme de sănătate serioase în familia sportivei, norvegianca a solicitat încheierea colaborării cu clubul nostru, pentru a reveni în ţara natală şi a le fi alături celor apropiaţi” se arată într-un comunicat oficial pe site-ul clubului bucureştean.

Transferată la începutul sezonului trecut, Nora a câştigat o Supercupă a României alături de tigroaice, meci în care s-a şi accidentat. Ulterior, Mørk a suferit o operaţie la ligamentele piciorului stâng şi a urmat un program de recuperare

”Din cauza unor probleme grave de sănătate în familia mea, am luat decizia să mă mut în Norvegia pentru viitorul apropiat. Astfel, pot fi aproape de cei dragi într-o perioadă foarte dificilă. Atât antrenorul meu, cât şi conducerea CSM Bucureşti, au demonstrat o mare empatie cu situaţia noastră. Sunt profund recunoscătoare pentru înţelegerea de care au dat dovadă şi pentru felul în care au gestionat această problemă delicată. Visul meu este să câştig titluri cu CSM Bucureşti, dar deocamdată chestiunile umane au prioritate. Le urez mult succes tuturor celor din echipă” a explicat norvegianca.

Campioană mondială cu naţionala ţării sale şi triplă campioană europeană, Nora Mork a ajuns la CSM Bucureşti după experienţe la cel mai înalt nivel la Larvik şi Gyor. Mork a cucerit de patru ori Liga Campionilor şi are 5 titluri de campioană în Norvegia în palmaresul său. Un palmares care include 25 de trofee importante şi medalii la Jocurile Olimpice.

Afla mai multe despre: nora mork 

viewscnt
Articole similare