Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Noua "bijuterie" din Serie A! Unde vor juca Dennis Man şi Mihăilă. Clubul a anunţat investiţii spectaculoase

OFICIAL | Noua "bijuterie" din Serie A! Unde vor juca Dennis Man şi Mihăilă. Clubul a anunţat investiţii spectaculoase

Serie A

Comentarii

O nouă bijuterie va apărea în peisajul din Serie A. Dennis Man şi Valentin Mihăilă ar urma să joace pe unul dintre cele mai frumoase stadioane, aşa cum se laudă cei de la Parma, care marţi au prezentat proiectul pentru noua arenă.

Kyle Krause, preşedintele Parmei, a anunţat o parte din planurile pe care le are la clubul italian. Printre ele, o ”bijuterie” de stadion. Dennis Man şi Valentin Mihăilă ar urma să joace astfel pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din Serie A, aşa cum s-au lăudat cei de la Parma.

Construcţia noului stadioa ar urma să înceapă în maximum an şi va fi ridicat pe locul actualei arene, care a fost ridicată în urmă cu 107 ani şi care, de-a lungul timpului, a trecut prin mai multe etape de modernizare.

O nouă bijuterie în Serie A. Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca pe un stadion senzaţional

Parma are şanse mici să se salveze de la retrogradare, dar Kyle Krause, proprietarul clubului, arată că are intenţii foarte serioase, care nu sunt afectate de o eventuală cădere în Serie B.

Marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat primarul Parmei, viceprimarul, dar şi arhitectul Alessandro Zoppini, Kyle Krause a prezentat proiectul pentru noul stadion. Este o adevărată bijuterie în peisajul fotbalistic din Europa.

Intitulat ”Un stadion pentru Parma, inspirat de Parma”, proiectul prezentat are elemente din arhitectura celebrului oraş italian: ”Noul Tardini, care este inspirat din trecut şi din istoria Parmei, dar proiectat pentru viitor, va oferi peste 20.000 de metri pătraţi de spaţii publice, deschise în fiecare zi pentru comunitate”, a comentat arhitectul Alessandro Zoppini, cel care a realizat stadionul.

Noua bijuterie urmează să fie deschisă în tot timpul săptămânii, nu doar în zilele de meci. Aici vor fi construite restaurante, spaţii de promenadă şi de recreere.

”Ne propunem să oferim oraşului Parma un spaţiu modern, multifuncţional, de care să se poată bucura toţi, cu o mare atenţie acordată cartierului în care este construit. Sunt mândru de acest proiect şi abia aştept să susţin echipe pe noul nostru Tardini, timp de mai multe decenii”, a spus Kyle Krause, patronul Parmei.

Construcţia noului stadion ar urma să înceapă în maximum un an, deci Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor mai avea ceva de aşteptat până când se vor bucura de facilităţile noii arene.

În această perioadă se va discuta despre felul în care arena va fi construită. Cei de la Parma au luat în calcul două variante. Fie stadionul va fi dărâmat în totalitate, caz în care Parma ar urma să se mute pe o nouă arenă. Fie stadionul va fi reconstruit pe sectoare, caz în care Parma ar juca în continuare aici, dar lucrările ar dura mai mult.

Noua ”bijuterie” din Serie A va avea în jur de 25.000 de locuri (actualul stadion are aproximativ 22.000 de locuri) şi va fi construită cu finanţare exclusiv privată, prin grupul controlat de Kyle Krause.

Afla mai multe despre: parma 

viewscnt
Articole similare