Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Noutate în managementul echipei de handbal CSM Bucureşti: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările”

OFICIAL | Noutate în managementul echipei de handbal CSM Bucureşti: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările”

Special

Comentarii

Jurnalistul Vlad Enăchescu va fi, începând de astăzi, noul coordanator al compartimentul de handbal la CSM Bucureşti.

Vlad Enăchescu va coordona, începând de astăzi, secţia de handbal a clubului CSM Bucureşti. Pe lângă performanţele de la echipele de seniori, Vlad Enachescu va fi responsabil şi cu creşterea unor noi generaţii de hanbdalişti şi handabliste.

Comunicatul CSM Bucureşti:

”Om de televiziune, cu experienţă în sport şi comunicare de peste două decenii, Vlad Enăchescu ţinteşte cele mai înalte culmi ale performanţei alături de ”Tigri”.

Obişnuit cu succesul în materie de sport şi de televiziune, Vlad Enăchescu se implică de acum direct şi în dezvoltarea performanţelor sportive româneşti. Concret, jurnalistul în vârstă de 43 de ani, prezent la nu mai puţin de şase ediţii ale Jocurilor Olimpice şi şase turnee finale majore de fotbal, coordonator a zeci de ziarişti pe care i-a avut în subordine atât la Televiziunea Română, cât şi la Telesport şi Telekom Sport România, este gata de o nouă provocare: aceea de a conduce handbalul de la CSM Bucureşti.

Excelent cunoscător al handbalului, apropiat al clubului  în ultimii ani, nelipsit de la meciurile ”tigrilor” şi ”tigroaicelor”, Vlad Enăchescu mărturiseşte că îşi doreşte cât mai multe trofee interne la nivel de seniori şi juniori, iar pe plan european consolidarea imaginii echipei şi atingerea unor performanţe demne de ”numele grele” care sunt sub contract cu CSM Bucureşti.  

Vlad Enăchescu va coordona handbalul feminin, handbalul masculin, dar si Centrul de Copii si Juniori, pepiniera cu care clubul se mândreşte şi face performanţă la nivel naţional în ultimii ani.


”Întotdeauna mi-au plăcut provocările, iar aceasta este în primul rând măgulitoare, dar şi plină de adrenalină. De aproape 25 de ani sunt parte din fenomenul sportiv, pe terenuri sau în săli, în tribune sau în vecinătatea vestiarelor, iar acum sunt fericit pentru şansa de a vedea acţiunea din alt unghi, de a mă putea implica activ din altă perspectivă şi sunt convins că experienţa managerială acumulată, împletită cu dorinţa de performanţă si profesionalismul dovedit ale clubului CSM Bucureşti, se vor transforma într-o colaborare fructuoasă. Voi urmări continuarea acţiunilor de formare şi de dezvoltare a talentelor din centrul nostru de copii şi juniori şi mă bucur că, în această vară, românii au primit un exemplu minunat şi foarte grăitor despre valoarea investiţiei în tineri (la EURO U21). Voi căuta, de asemenea, performanţa care a devenit definitorie pentru handbalul de la CSM Bucureşti, cu rămânerea echipei de senioare în topul european şi cu o revenire în Final 4, dar şi cu o reconstrucţie graduală şi durabilă a echipei masculine de seniori” – Vlad Enăchescu, coordonator compartiment handbal CSM Bucureşti”

Afla mai multe despre: vlad enachescucsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare