Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | O echipă care se bate la play-off s-a întărit cu un fost jucător al FCSB-ului: "A semnat pe doi ani"

OFICIAL | O echipă care se bate la play-off s-a întărit cu un fost jucător al FCSB-ului: "A semnat pe doi ani"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Doru Popadiuc (24 ani) a semnat o înţelegere cu Politehnica Iaşi, care se va întinde pe durata a două sezoane competiţionale, a anunţat site-ul grupării moldave.

Ultima dată la FC Voluntari, jucătorul sucevean a bifat prezenţe în tricoul naţionalelor U19 (12 apariţii, un gol marcat) şi U21 (5 apariţii) ale României.

Conform site-ului Politehnicii Iaşi, Popadiuc s-a antrenat în ultimele zile cu echipa ieşeană şi l-a convins pe antrenorul Mihai Teja că reprezintă o achiziţie bună pentru Poli, mutarea oficializându-se rapid, înaintea de plecarea la Botoşani pentru partida din etapa a 9-a, contra lui FC Hermannstadt.

Popadiuc a debutat în Liga 1 la vârsta de 18 ani, trecându-şi în CV echipe precum Ceahlăul Piatra Neamţ, FCSB, FC Voluntari sau FC Irtis Pavlodar (Kazakhstan).

În 2016 a ajuns în curtea FCSB-ului, fiind adus la cererea directorului tehnic, Mirel Rădoi, impreună cu alţi doi colegi ai săi de la Ceahlăul: Cătălin Ştefănescu si Sebastian Chitoşcă, pentru suma de 150.000 de euro.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare