Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | O echipă din Premier League a făcut cel mai scump transfer din istoria sa. Recordul unui fost balon de aur, doborât

OFICIAL | O echipă din Premier League a făcut cel mai scump transfer din istoria sa. Recordul unui fost balon de aur, doborât

Premier League

Comentarii

Newcastle United a oficializat joi, în ultima zi din această perioadă de mercato, transferul unui paraguayan din MLS, care a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului, doborând recordul unui fost câştigător al trofeului Balonul de Aur.

Miguel Almiron vine de la Atlanta United, câştigătoarea ultimului sezon din MLS, şi Newcastle a plătit pentru el aproximativ 23 de milioane de euro, potrivit BBC Sport. 

Almiron, 24 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaş central ofensiv, a înscris 13 goluri în stagiunea precedentă. În cariera lui, Almiron a mai evoluat la Cerro Porteno şi Lanus. 

Până acum, cel mai scump jucător din istoria clubului din Premier League era Michael Owen, care a fost cumpărat în 2005 de la Real Madrid în schimbul sumei de 18 milioane de euro. Owen a câştigat Balonul de Aur în 2001. 

Afla mai multe despre: newcastle unitedrecord de transferuribalon de aur 

viewscnt
Articole similare