Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | O nouă mutare importantă reuşită de FC Viitorul. Alexandru Măţan a fost cumpărat de campioana din MLS

OFICIAL | O nouă mutare importantă reuşită de FC Viitorul. Alexandru Măţan a fost cumpărat de campioana din MLS

Farul Constanța

Comentarii

Cotat la 850 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Alexandru Măţan a fost transferat de FC Viitorul la Columbus Crew, campioana din MLS.

"FC Viitorul Constanţa şi Columbus Crew au ajuns la un acord pentru transferul internaţionalului Under 21 Alexandru Măţan la formaţia din Major League Soccer, campioana S.U.A în 2008 şi 2020 !

În vârstă de 21 de ani, Măţan a fost evoluat în 24 de partide din acest sezon pentru echipa noastră (23 în Liga 1 şi 1 în Cupa României).

Produs al Academiei Gheorghe Hagi, unde a ajuns în 2009, Alex Măţan a îmbrăcat, în toate competiţiile, de 66 de ori tricoul echipei FC Viitorul Constanţa şi a contribuit la câştigarea, în 2019, a Cupei şi Supercupei României.

Alex este un component de bază al Naţionalei U21 a României, alături de care s-a calificat la C.E U21 din acest an" , a fost mesajul postat pe site-ul oficial al clubului FC Viitorul.

Mulţumim şi mult succes, Alex Măţan! Internaţionalul  U21 a evoluat pentru clubul  aproape 12 ani !  bit.ly/3ejthne #CampioniiCreeazaCampioni #VFC

Publicată de Viitorul FC pe Luni, 8 martie 2021

 

Afla mai multe despre: fc viitorul 

viewscnt
Articole similare