Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Omul promovat astăzi de Dinamo în funcţia de Director General. Primul obiectiv: "Vom reuşi doar cu ajutorul suporterilor!"

OFICIAL | Omul promovat astăzi de Dinamo în funcţia de Director General. Primul obiectiv: "Vom reuşi doar cu ajutorul suporterilor!"galerie foto

Superliga

Comentarii

Dinamo a anunţat astăzi numirea lui Bogdan Bălănescu în funcţia de Director General al clubului, oficialul în vârstă de 44 de ani fiind astfel promovat din funcţia de secretar general, pe care o îndeplinise până acum.

Angajat al clubului de mai bine de două decenii, Bălănescu preia un post vacant şi anunţă că prinicipalul său obiectiv va fi să ajute şi mai mult la revenirea clubului în elita fotbalului românesc.

"Onoare şi performanţă sunt cuvintele prin care aş defini această provocare din viaţa mea. Îmi doresc, la fel ca toată suflarea dinamovistă, să readucem echipa în prima linie a fotbalului. E normal să-ţi impui acest obiectiv, fie că eşti jucător, antrenor, conducător sau suporter. Doar cu sprijinul suporterilor noştri putem reuşi şi sunt convins că Mircea Rednic va forma o echipă competitivă pentru fotbalul adevărat, pentru tribune pline şi pentru tot ce înseamnă Dinamo", este mesajul noului director general al clubului, transmis prin intermediul site-ului oficial.

Afla mai multe despre: dinamobalanescu 

viewscnt
Articole similare