Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Oţelul transferă pe bandă rulantă. Un portar a semnat cu fosta campioană a României. Este al cincilea jucător adus în această vară de Dorinel Munteanu

OFICIAL | Oţelul transferă pe bandă rulantă. Un portar a semnat cu fosta campioană a României. Este al cincilea jucător adus în această vară de Dorinel Munteanu

Superliga

Comentarii

Aurelian Păun este noul jucător al Oţelului. Portarul, în vârstă de 22 de ani, a semnat cu nou-promovata un contract valabil pe un sezon. Este al cincilea nou-venit în tabăra Oţelului, după Relu Stoian, Alexandru Pop, Ştefan Bodişteanu şi Daniel Celea.

”Echipa noastră şi-a asigurat serviciile portarului Aurelian Eusebio Păun. Născut la Piteşti, pe 5 mai 2001, Păun a venit la Oţelul de la Universitatea Cluj, formaţie unde a fost legitimat în stagiunea precedentă a Superligii. Noul goalkeeper al formaţiei noastre nu este la prima exeperienţă în primul eşalon al fotbalului românesc, el având bifate 9 meciuri pentru Academica Clinceni, în urmă cu două sezoane. De asemenea, Păun a apărat şi pentru Turris Oltul Turnu Măgurele, în Liga 2.

SC Oţelul Galaţi îi mai are în lot, pe postul de portar, pe Cosmin Dur-Bozoancă (în proces de recuperare), Darius Paharnicu (promovat din cadrul Centrului de Copii şi Juniori) şi Relu Stoian (transferat în această vară).

Bine ai venit şi mult succes, Aurelian Păun!”, a notat ascotelul.ro

Oţelul a promovat în Superligă, după opt sezoane petrecute în ligile inferioare. Formaţia antrenată de Dorinel Munteanu nu a mai jucat în primul eşalon al fotbalului românesc din sezonul 2014-2015, atunci când a retrogradat de pe penultima poziţie.
 

 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: otelul galati 

viewscnt
Articole similare