Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | OUT de la UTA Arad. Mircea Rednic nu mai contează pe un jucător venit în vară

OFICIAL | OUT de la UTA Arad. Mircea Rednic nu mai contează pe un jucător venit în vară

UTA

Comentarii

UTA Arad s-a despărţit de un jucător venit în vara acestui an la echipă, după ce nu a prins foarte multe partide în tricoul arădenilor.

OFICIAL | UTA Arad, despărţire de un jucător

Clubul UTA Arad a anunţat, joi, despărţirea de fotbalistul Marko Roganovi, fundaşul dreapta muntenegrean de 27 de ani.

“UTA şi Marko Roganovic au ajuns astăzi la un acord cu privire la rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Îi mulţumim pentru tot aportul adus în această perioadă şi îi urăm multă baftă în viitor!”, este anunţul clubului arădean.

Marko Roganovic era legitimat la UTA Arad din luna iulie a acestui an, dar a prins doar trei meciuri în actualul sezon, sub comanda lui Mircea Rednic.

Rednic: ”Nu am ce să le reproşez băieţilor”

”Sunt mulţumit, mai ales pentru că în repriza a doua am fost dominaţi. Ţinând cont şi de situaţiile pe care le-am avut noi, ocazia lui Carp şi bara lui Căpuşă, putem fi mulţumiţi de acest punct.

Nu am ce să le reproşez băieţilor. E prima oară când jucăm cu trei fundaşi. Suntem super-mulţumiţi cu acest punct. Este greu să câştigi un punct la CFR acasă.

(n.r. Ce urmează pentru UTA?) Urmează meciul cu Hermannstadt de la Oradea şi încercăm să câştigăm cele trei puncte”, a spus Mircea Rednic, după meciul cu CFR.

Afla mai multe despre: uta aradsuperligamircea rednicmarko roganovic 

viewscnt
Articole similare