Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Parfait Mandanda a semnat cu Dinamo! Ce număr şi-a ales noul portar al "câinilor"

OFICIAL | Parfait Mandanda a semnat cu Dinamo! Ce număr şi-a ales noul portar al "câinilor"

Superliga

Comentarii

Dinamo a confirmat astăzi aducerea portarului francez Parfait Mandanda, sub formă de împrumut, de la Charleroi.

Parfait este fratele celebrului Steve Mandanda (Olympique Marseille) şi va juca în Liga 1 până la finalul sezonului, existând însă posibilitatea ca mutarea să devină definitivă.

Născut în Franţa, la Nevers, Parfait Mandanda şi-a început cariera juniorii clubului Caen şi a mai apărat la Bordeaux şi Beauvais (Franţa), Altay Izmir (Turcia) şi, din 2011 până la finalul anului trecut, pentru Charleroi (Belgia).

"Ştiu că deja unul dintre prietenii mei este aici, Gnohere la Steaua, deci am mai venit aici din când în când pentru a-l mai vedea.

Ce ştiu despre Dinamo este că am venit la o echipă mare, dar care anul acesta este într-o situaţie mai complicată, dar ăsta este fotbalul. Şi mai ştiu că am tricoul lui Dinamo acasă.

Da, (n.r. Gnohere) este prietenul meu cel mai bun, ne ştim de foarte mult timp. Am jucat alături de el la Charleroi, dar şi când eram mai mici. Da, m-a sfătuit să vin, ca să am meciuri în picioare şi să joc la Dinamo.

Da, ştiu asta foarte bine (n.r. că Că Dinamo e marea rivală a FCSB-ului). Am văzut meciurile la televizor şi ştiu că situaţia este una fierbinte. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct şi vom vedea ce va urma.

Mi-a spus că este un club mare, că este o echipă bună, el a jucat la Dinamo şi m-a sfătuit să vin. Bineînţeles că am vorbit şi cu el (n.r. cu Steve Mandanda) Normal. Am discutat, am stat mult timp de vorbă şi cred că am luat decizia bună pentru mine
", a declarat noul portar al lui Dinamo.

Noul portar dinamovist s-a alăturat lotului în cantonamentul de la Săftica pentru programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Mircea Rednic înaintea deplasării la Călăraşi, pentru partida cu Dunărea, din Liga 1 Betano (etapa 25).

100 de meciuri a apărat Parfait Mandanda pentru Charleroi în ultimele opt sezoane competiţionale, 88 în campionat şi 12 în Cupa Belgiei.
7 selecţii are Parfait Mandanda pentru prima reprezentativă a statului Congo. În 2007 a apărat un meci şi pentru echipa naţonală sub 21 de ani a Franţei.
29 de ani a împlinit, pe 10 octombrie 2018, portarul francez cu origini congoleze.
35 este numărul oficial de joc al portarului dinamovist Parfait Mandanda în Liga 1 Betano.

Afla mai multe despre: dinamomandanda 

viewscnt
Articole similare