Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Parteneriat pentru viitor! Gică Hagi a semnat înţelegerea

OFICIAL | Parteneriat pentru viitor! Gică Hagi a semnat înţelegerea

Fotbal intern

Comentarii

Viitorul a anunţat un parteneriat între Academia Gheorghe Hagi şi CS Hunedoara cu scopul de a propune tineri fotbalişti în fotbalul românesc.

"DONE DEAL. Academia Gheorghe Hagi a oficializat astăzi un parteneriat cu CS Hunedoara", a anunţat Viitorul prin intermediul paginii oficiale de Facebook. 

Academia Gheorghe Hagi a fost înfiinţată în 2009 şi este una dintre cele mai mari şi moderne baze din sud-estul Europei. 

Întinsă pe şapte hectare în apropierea oraşului Constanţa, la Ovidiu, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi se compune din următoarele zone de activitate: terenuri de joc şi antrenament (opt la număr, cu gazon natural şi artificial, prevăzute cu instalaţie de nocturnă), corpuri de clădire cu funcţiuni specifice, precum şi parcări, platforme, alei, accese auto şi pietonale. Toate terenurile cu gazon natural, precum şi spaţiile verzi din incintă sunt întreţinute prin folosirea unor sisteme de irigaţii performante, automatizate, conform Academiahagi.ro.

În cadrul academiei sunt aproximativ 250 de sportivi în cadrul Academiei, împărţiti pe 13 categorii de vârstă, de la 6 la 19 ani.

Afla mai multe despre: gica hagiacademia de fotbal gica hagics hunedoara 

viewscnt
Articole similare