Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Patru plecări de la CFR Cluj. Vinicius, Ben Youssef, Luis Aurelio şi William Soares s-au despărţit de campioana României

OFICIAL | Patru plecări de la CFR Cluj. Vinicius, Ben Youssef, Luis Aurelio şi William Soares s-au despărţit de campioana României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, campioana României, a anunţat, vineri, despărţirea de patru jucători, Paulo Vinicius, Syam Ben Youssef, Luis Aurelio şi William Soares.

UPDATE | CFR Cluj a anunţat despărţirea şi de Paulo Vinicius.


"Sosit la echipa din Cluj-Napoca în noiembrie 2020, fundaşul Syam Ben Youssef (opt meciuri) s-a dovedit a fi de fiecare dată o opţiune de încredere în defensivă, cucerind un titlu de campion şi o Supercupă a României cu CFR.

Experienţa mijlocaşului Luis Aurelio (32 de partide, un gol) şi-a spus cuvântul ori de câte ori s-a apelat la serviciile sale, iar palmaresul său s-a îmbogăţit cu cele două campionate şi o Supercupă cucerite în alb-vişiniu.

Luis Aurelio a venit la Cluj-Napoca, în iulie 2019, de la Gaz Metan Mediaş.

Cu venirea sa, în octombrie 2020, mijlocaşul William Soares (18 jocuri) a adus un "suflu" brazilian în linia mediană CFR-istă, prestaţiile sale fiind încununate cu o medalie de campion, dar şi cu o Supercupă a României" , a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a campioanei României.

viewscnt
Articole similare
FC Barcelona, meci dramatic în Spania! Fără Messi, catalanii se chinuie în campionat