Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Paul Anton a plecat de la Dinamo. Iuliu Mureşan: "Ne-am despărţit amiabil"

OFICIAL | Paul Anton a plecat de la Dinamo. Iuliu Mureşan: "Ne-am despărţit amiabil"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a anunţat despărţirea de Paul Anton, printr-un comunicat oficial postat pe pagina de Facebook.

"Mulţumim, Paul Anton!

Dinamo Bucureşti anunţă încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu mijlocaşul Paul Anton, a declarat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului din Ştefan cel Mare.

<<Ne-am despărţit amiabil de Paul Anton şi îi mulţumim pe această cale pentru evoluţiile în tricoul echipei noastre. Paul Anton rămâne un dinamovist, un susţinător al clubului şi nu putem decât să îi transmitem mult succes în carieră>>, este mesajul lui Iuliu Mureşan pentru toată suflarea dinamovistă.

65 de minute a evoluat Paul Anton în acest sezon competiţional pentru Dinamo Bucureşti, în victoria cu FC Voluntari, în prima etapă din Liga 1, scor 3-2 pentru echipa din Ştefan cel Mare.

90 de meciuri a jucat Paul Anton pentru Dinamo Bucureşti în toate competiţiile, în trei perioade (septembrie 2015-iulie 2016, iulie-decembrie 2017 şi octombrie 2020-august 2021), marcând 15 goluri în tricoul alb-roşu.

7 este numărul echipelor la care a evoluat Paul Anton în carieră: Delta Tulcea, Gloria Bistriţa, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo Bucureşti (România), Getafe (Spania), Anzhi şi Krylya Sovetov (Rusia).

12 selecţii are Paul Anton pentru echipa naţională a României şi 6 meciuri pentru reprezentiva sub 21 de ani a "tricolorilor".

30 de ani a împlinit Paul Anton în urmă cu trei luni, pe 10 mai" , se arată în comunicatul clubului Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare