Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Paul Anton a semnat cu Dinamo! Detaliile unei reveniri de senzaţie

OFICIAL | Paul Anton a semnat cu Dinamo! Detaliile unei reveniri de senzaţie
Comentarii

Dinamo a reuşit să confirme, vineri seară, repatrierea mijlocaşului defensiv Paul Anton.

Anunţul a fost făcut de către trupa din Ştefan cel Mare prin intermediul reţelelor de socializare.

Internaţionalul român Paul Anton, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane. 

Redăm integral anunţul oficial făcut de Dinamo Bucureşti:

”Bine ai revenit la Dinamo Bucureşti, Paul Anton!

Bucureşti, 2 octombrie 2020. Director sportiv al FC Dinamo Bucureşti, Rufo Collado anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internaţionalului român Paul Anton la clubul din Ştefan cel Mare.

Ultima oară la Krylya Sovetov (Rusia), Paul Anton a mai jucat în două perioade la Dinamo Bucureşti (septembrie 2015-iulie 2016 şi iulie 2017-decembrie 2017) şi a adunat 54 de meciuri şi 8 goluri în tricoul alb-roşu: 43/8 în Liga 1, 5 în Cupa României, 4 în Cupa Ligii şi 2 în Europa League, în dubla întâlnire cu Athletic Bilbao, din urmă cu trei ani.

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale şi va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra.

7 este numărul echipelor la care a evoluat Paul Anton în carieră: Delta Tulcea, Gloria Bistriţa, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo Bucureşti (România), Getafe (Spania), Anzhi şi Krylya Sovetov (Rusia).

17 meciuri în campionat şi unul în Cupa Rusiei a jucat Paul Anton pentru Krylya Sovetov, sezonul trecut, marcând două goluri.

Din ianuarie 2018 până în această vară, Paul Anton a adunat 53 de partide şi 7 goluri în prima ligă a campionatului din Rusia pentru Anzhi şi Krylya Sovetov.

12 selecţii are Paul Anton pentru echipa naţională a României şi 6 meciuri pentru reprezentiva sub 21 de ani a "tricolorilor".

29 de ani a împlinit Paul Anton pe 10 mai.”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Dinamo Bucureşti.

 

 

 

Bine ai revenit la Dinamo Bucureşti, Paul Anton! Bucureşti, 2 octombrie 2020. Director sportiv al FC Dinamo Bucureşti,...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 2 octombrie 2020

 

Afla mai multe despre: paul antondinamodinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare