Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Petre Grigoraş a revenit la Oţelul Galaţi. Anunţul oficial al clubului

OFICIAL | Petre Grigoraş a revenit la Oţelul Galaţi. Anunţul oficial al clubului

Fotbal intern

Comentarii

SC Oţelul Galaţi anunţă revenirea pe banca tehnică a echipei a lui Petre Grigoraş.

Clubul gălăţean şi tehnicianul în vârstă de 55 ani au ajuns la o înţelegere contractuală ce se va întinde pe durata acestui sezon, cu drept de prelungire pentru încă o stagiune.

Petre Grigoraş este născut pe 15 noiembrie 1964, în comuna Poduri din judeţul Bacău. A debutat ca atacant la Aerostar Bacău, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru FCM Bacău, Steaua Bucureşti, Dobrudzha Dobrich, Levski Sofia, Lokomotiv Plovdiv, Universitatea Cluj şi Farul Constanţa. La formaţia constănţeană s-a retras din cariera de jucător şi tot la malul mării a început antrenoratul, mai întâi ca secund, iar apoi ca principal, reuşind chiar să promoveze Farul în prima ligă. A mai antrenat pe FC Oneşti, Petrolul Moineşti şi din nou Farul Constanţa, după care a făcut pasul la Oţelul, unde a reuşit un parcurs senzaţional în doar câteva sezoane: de la o salvare de la retrogradare miraculoasă până la câştigarea Cupei UEFA Intertoto şi participarea în preliminariile Cupei UEFA.

După o perioadă în care a pregătit pe Politehnica Iaşi şi Pandurii Tg. Jiu, Grig a revenit pentru un scurt timp la Oţelul, iar apoi a mai trecut pe la CFR Cluj, Pandurii Tg. Jiu, ASA Tg. Mureş, Poli Timişoara, Farul Constanţa (formaţia pe care a promovat-o în liga secundă), iar în ediţia precedentă de campionat a pregătit-o pe Foresta Suceava.

Afla mai multe despre: otelul galatipetre grigoras 

viewscnt
Articole similare