Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Philippe Coutinho a plecat de la FC Barcelona. Anunţul făcut chiar înaintea startului La Liga: "Avem un acord de principiu"

OFICIAL | Philippe Coutinho a plecat de la FC Barcelona. Anunţul făcut chiar înaintea startului La Liga: "Avem un acord de principiu"

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a ajuns la un acord pentru împrumutul lui Philippe Coutinho la Bayern Munchen, a anunţat directorul de relaţii instituţionale al clubului catalan, Guillermo Amor.

"Putem confirma că avem un acord de principiu cu Bayern Munchen pentru cedarea lui Coutinho", a spus oficialul Barcelonei, citat de Marca.

Astfel, internaţionalul brazilian a fost scos din lotul echipei pentru meciul cu Athletic Bilbao, din prima etapă a campionatului Spaniei. Meciul se vede în direct la Telekom Sport 1, de la 22:00.

Prin urmare, FC Barcelona nu îl mai poate include pe Philippe Coutinho în afacerea pentru readucerea lui Neymar pe Camp Nou, catalanii fiind nevoiţi să ofere un alt jucător la schimb sau mai mulţi bani.

În vârstă de 27 de ani, Philippe Coutinho se desparte de Barcelona după doar un an şi jumătate. Internaţionalul a fost transferat de la Liverpool, pentru 145 de milioane de euro, în ianuarie 2018, timp în care Coutinho a adunat 76 de meciuri, 21 de goluri şi 11 assist-uri. 

Neymar, aproape de revenirea în Spania după doi ani

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, a fost convocat la prima reprezentativă a Braziliei pentru meciurile amicale cu Columbia şi Peru, de luna viitoare.

În cadrul conferinţei de presă în care a anunţat lotul "Selecao", Tite a dezvăluit că a avut o discuţie cu Neymar, care i-a oferit detalii despre viitorul său.

"El mi-a spus că este liniştit. Există o negociere în progres şi speră ca PSG să rezolve această situaţie", a declarat selecţionerul Braziliei, Tite.

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice.

Chiar şi aşa, FC Barcelona vrea să îl readucă pe Neymar pe Camp Nou. Catalanii au parte, însă, de concurenţa rivalilor de la Real Madrid, care îl doresc de asemenea pe brazilian.

Afla mai multe despre: coutinho 

viewscnt
Articole similare