Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Pierdere uriaşă înainte de Irlanda de Nord - România! Cel mai selecţionat fotbalist a părăsit lotul din motive personale

OFICIAL | Pierdere uriaşă înainte de Irlanda de Nord - România! Cel mai selecţionat fotbalist a părăsit lotul din motive personale

Echipa națională

Comentarii

Meciul din Liga Naţiunilor, dintre Irlanda de Nord şi România, va avea loc miercuri, iar adversarii noştri nu se vor putea pe unul dintre cei mai importanţi fotbalişti.

LIVE TEXT | Irlanda de Nord - România, miercuri, de la 21:45, pe Telekomsport.ro

Naţionala României a ajuns în Irlanda de Nord, pentru ultimul meci al grupei din Liga Naţiunilor. Mirel Rădoi nu are probleme de lot, după ce nu au fost înregistrate accidentări, iar testele de COVID-19 ale tricolorilor au avut rezultate negative. 

În schimb, Irlanda de Nord a primit o lovitură, cu o zi înaintea meciului cu România. Federaţia de fotbal din Irlanda de Nord a anunţat, oficial, că Steven Davis (35 de ani) a părăsit lotul antrenat de Ian Baraclough.

Mijlocaşul lui Rangers, acolo unde e coleg cu Ianis Hagi, este cel mai selecţionat fotbalist din istoria naţionalei (124). De asemenea, McGinn (Aberdeen) şi Jordan Thompson (Stoke City) ar putea să nu evolueze contra României. 

Davis a evoluat, de-a lungul carierei, la: St. Andrews, Aston Villa, Fulham, Southampton şi Rangers. 

Miercuri, de la ora 21.45, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

Afla mai multe despre: irlanda de nordromaniasteven davis 

viewscnt
Articole similare