Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Plecare emoţionantă de la Tottenham! Liderul din teren părăseşte clubul după opt ani: "Aţi fost uimitori! Am avut multe amintiri incredibile"

OFICIAL | Plecare emoţionantă de la Tottenham! Liderul din teren părăseşte clubul după opt ani: "Aţi fost uimitori! Am avut multe amintiri incredibile"

Premier League

Comentarii

Fundaşul belgian Jan Vertonghen s-a despărţit de Tottenham după opt ani. De curând, clubul i-a prelungit cu doar câteva săptămâni contractul scandent la finalul acestui sezon, pentru a prinde finalul campionatului amânat de pandemia de coronavirus.

"Perioada mea petrecută la club se încheie. O zi tristă din mai multe motive. Îmi vor lipsi prietenii pe care mi i-am făcut aici, personalul care face clubul să funcţioneze, evoluând pe uimitorul stadion nou şi, bineînţeles, fanii. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor. Aţi fost uimitori! Am avut multe amintiri incredibile, dar, deocamdată, este la revedere", a scris fotbalistul, pe Instagram.

Vertonghen, 33 de ani, a început fotbalul profesionsit la Ajax, de unde a fost împrumutat o jumătate de sezon la Waalwijk. Din vara anului 2012, el a trecut la Tottenham, club care a plătit grupării Ajax Amsterdam 12 milioane de euro pentru transfer.

Internaţionalul belgian (118 selecţii) a jucat 315 meciuri în toate competiţiile pentru echipa engleză, marcând 14 goluri. El şi-ar putea continua cariera de fotbalist în Italia. 

Premier League s-a încheiat duminică, iar Vertonghen a rămas pe banca de rezerve a echipei Tottenham la ultimul meci, cel din deplasare, cu Crystal Palace, scor 1-1.

Afla mai multe despre: jan vertonghentottenham 

viewscnt
Articole similare