Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Plecare importantă de la SCM Rm. Vâlcea! Ann Grete Nørgaard a părăsit echipa lui Florentin Pera

OFICIAL | Plecare importantă de la SCM Rm. Vâlcea! Ann Grete Nørgaard a părăsit echipa lui Florentin Pera

Handbal

Comentarii

SCM Ramnicu Valcea si sportiva Ann Grete Nørgaard Østerballe au ajuns la o intelegere amiabila in privinta rezilierii contractului de activitate sportiva, se arată într-un comunicat al grupării vâlcene.

Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Consliul local a decis să facă o rectificare bugetară, în urma căreia vor fi alocaţi mai puţini mai bine către club. În acest condiţii, e destul de greu ca echipa să mai poată achita contractele pe le-a acordat jucătoarelor.

"Din cauza problemelor din ultima perioada, sportiva si-a dorit tot mai mult ca in aceasta perioada sa fie acasa, alaturi de familie. Pe aceasta cale dorim sa-i multumim pentru ambiţie, determinare si in mod special pentru profesionalismul de care a dat dovada! Multumim AG!", se arată în comunicatul clubului.

“Am luat decizia grea de a părăsi Valcea înainte de sfârşitul sezonului! A fost un sezon foarte diferit, fără spectatori, multe zile acasă din cauza pandemiei, puţine jocuri oficiale, dar incertitudinea şi provocările financiare/politice din jurul clubului au reprezentat ultima picătură pentru mine!



Am fost foarte fericita să joc şi să trăiesc în Ramnicu Vâlcea. Sezonul trecut a fost unul minunat pentru noi, iar atmosfera din arena noastră a fost tot ce am visat atunci cand am ales să vin aici. Vreau să le transmit o mulţumire specială şi caldă fanilor noştri – MULŢUMESC – ne-a fost foarte dor de voi în acest sezon! Mulţumesc oraşului şi clubului SCM Râmnicu Vâlcea pentru că mi-aţi primit o căldură, m-am simţit ca acasă încă din prima zi! Plec acum, cu o mulţime de amintiri bune şi le doresc tuturor fanilor noştri, oamenilor harnici din club dar din jurul clubului şi bineînţeles, colegelor mele exceptionale, toate cele bune! A fost o plăcere să fac parte din cadrul unei echipe atât de frumoase, cu atât de multe personalităţi şi sportive de calitate, şi sper pentru colegele mele că totul se va rezolva în cel mai bun mod in următoarea perioadă!
Vă mulţumesc ! A fost o plăcere şi mult succes în viitor!”
, este reacţia jucătoarei.

Pe postul lui Ann Grete Nørgaard,la Vâlcea mai joacă Cristina Florica.

Afla mai multe despre: ann grete nørgaard østerballemramnicu valcea 

viewscnt
Articole similare