Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Prima mutare a CFR-ului după calificarea minunată de la Glasgow! Transferul la care toţi fanii clujenilor au visat

OFICIAL | Prima mutare a CFR-ului după calificarea minunată de la Glasgow! Transferul la care toţi fanii clujenilor au visat

CFR Cluj

Comentarii

Venirea lui Lacina Traore la campioana României nu mai este un secret, dar Dan Petrescu şi-a mai nuanţat declaraţiile în privinţa ivorianului.

După ce se arătase dezamăgit de felul în care s-a prezentat Traore la revenirea în Gruia, acum antrenorul clujenilor pare că l-a inclus pe atacant în planurile sale de viitor. 

"Deocamdată a venit Traore, vedem ce va fi. Trebuie să mă hotărăsc zilele astea. Să vedem în ce grupe ajungem, dacă ajungem în Champions League sau în Europa League. Şi după aia voi lua o hotărâre" a anunţat Petrescu la revenirea din Scoţia. 
 
În urmă cu 4 zile, antrenorul îl critica dur pe fotbalist. 
 
"Traore deocamdată e ex-fotbalist, n-a mai jucat de nu ştiu când. Poate dacă-l ia Dan Petrescu, poate, aşa zice el, nu eu, va ajunge iar fotbalist cum a fost odată. Sper. O zice el tata, dar până atunci să se apuce de foitbal, că încă nu joacă nimic, stă şi nu ştiu pe unde e acuma" comentase tehnicianul campioanei. 
 
Lider în campionat, CFR-ul şi-a făcut strategia pentru următoarele două etape din Liga I. Cele de dinaintea celor două manşe împotriva Slaviei Praga din play-off-ul Champions League. 
 
"Nu sunt de acord să mânăm meciuri, trebuie să le jucăm şi să mergem înainte, ca toate celelalte echipe. Nu cred că merităm să avem... asta ar fi culmea, după aia toată lumea s-ar lua de noi. Nici nu mă gândesc. Vom face ca înainte, vom juca cu jucătorii care nu au jucat şi vom încerca să câştigăm" a încheiat Petrescu. 
 
 
 

Afla mai multe despre: cfr clujpetrescuslavia pragatraore 

viewscnt
Articole similare