Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Prima plecare de la FCSB după jocul ruşinos făcut la Sofia. Gigi Becali l-a trimis pe jucător în Liga 2

OFICIAL | Prima plecare de la FCSB după jocul ruşinos făcut la Sofia. Gigi Becali l-a trimis pe jucător în Liga 2

FCSB

Comentarii

FCSB s-a despărţit de un jucător de viitor, care ar fi putut fi o soluţie şi pentru regula U21 în Superligă, dar a fost cedat în Liga 2.

FCSB a câştigat cu TSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în prima manşă a turului doi din preliminariile Conference League, dar jocul nu i-a convins deloc pe şefii roş-albaştrilor.

Astfel, Gigi Becali continuă să se despartă de jucători, dar ultimul dintre ei nu a avut prea multe tangenţe cu prima echipă, fiind deseori împrumutat sau evoluând pentru formaţia secundă.

OFICIAL | Jucătorul de la FCSB lăudat de Mihai Stoica a ajuns în Liga 2

Este vorba despre Aurelian Ciuciulete, care a fost lăudat de Mihai Stoica în urmă cu un an, iar acum acesta a fost cedat la Unirea Dej, în Liga 2.

În vârstă de 20 de ani, Ciuciulete a prins un singur meci la FCSB, cu Universitatea Craiova, pierdut 0-1, în play-off-ul sezonului 2020-2021.

De atunci, el a mai fost împrumutat la Unirea Constanţa şi Metaloglobus Bucureşti, în partea a doua a stagiunii trecute din Liga 2. 

Revenit de la ”Echipa Pantelimonului” la FCSB, în această vară, tânărul mijlocaş a ajuns la formaţia care prindea play-off-ul în ediţia trecută a ligii secunde.

”Aurelian Ciuciulete la FC Unirea Dej.

Sezonul trecut, mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a fost împrumutat de FCSB la Metaloglobus Bucureşti. Anterior, fotbalistul de picior drept a îmbrăcat tricoul echipelor FCSB U19 şi Unirea Constanta. 

Acesta a debutat la FCSB în sezonul 2020-2021, într-o confruntare cu CS Universitatea Craiova. Noul nostru jucător face parte din naţionala U20 a României”, este comunicatul formaţiei din Dej.

De asemenea, Aurelian Ciuciulete este component al reprezentativei U20 a României, unde a bifat cinci jocuri.

Afla mai multe despre: fcsbaurelian ciuciuleteliga 2 

viewscnt
Articole similare