Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Prima plecare de la Real Madrid după UMILINŢA suferită în faţa lui Atletico Madrid

OFICIAL | Prima plecare de la Real Madrid după UMILINŢA suferită în faţa lui Atletico Madrid

Real Madrid

Comentarii

Jesus Vallejo a fost împrumutat de Real Madrid în Premier League.

Atletico Madrid a învins-o, vineri, cu scorul de 7-3, pe Real Madrid, într-un meci amical disputat în SUA. Pentru Atletico au marcat Diego Costa, de patru ori, Joao Felix, Angel Correa şi Vitolo. De altfel, în minutul 64, Diego Costa a fost eliminat după o intrare dură asupra lui Carvajal. Şi fundaşul dreapta al Realului a primit cartonaşul roşu în urma aceleiaşi faze. Golurile celor de la Real au fost reuşite de Nacho, Benzema şi Hernandez.

După meci, Real Madrid şi Wolverhampton au bătut palma pentru împrumutul fundaşului Jesus Vallejo. Acesta şi-a prelungit contractul cu gruparea blanco, apoi a acceptat oferta englezilor, urmând să evolueze pentru un sezon în Premier League.

Jesus Vallejo (22 de ani) a ajuns la Real Madrid în 2015 de la Real Zaragoza. Fundaşul internaţional U21 a devenit campion european în acest an în Italia şi San Marino, când Spania a câştigat Euro 2019 după o finală cu Germania. Considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri fundaşi din Spania, Vallejo a mai fost împrumutat de Real Madrid în sezonul 2016-2017 la Eintracht Frankfurt.

 

 

Afla mai multe despre: jesus vallejo 

viewscnt
Articole similare