Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Prima reacţie a lui Tudor Băluţă după ce a semnat cu noua echipă! Românul a plecat de la Brighton până la finalul sezonului

OFICIAL | Prima reacţie a lui Tudor Băluţă după ce a semnat cu noua echipă! Românul a plecat de la Brighton până la finalul sezonuluigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul Tudor Băluţă (20 de ani) a fost împrumutat de Brighton la ADO Den Haag, mutarea fiind oficializată vineri. Românul a oferit şi prima reacţie, după ce a schimbat echipa.

Prima reacţie a lui Tudor Băluţă după ce a plecat de la Brighton

Fotbalistul român de naţională a ales să prindă mai multe minute în Olanda, la ADO Den Haag, după ce nu a putut prinde un loc de titular în prima echipă a lui Brighton. După jumătate de an în Anglia, Băluţă a ales-o pe penultima clasată din prima ligă olandeză, ADO Den Haag: "Sunt fericit pentru acest pas făcut. Sunt pregătit să dau totul pentru ADO Den Haag, pentru care acest club să joace tot în Eredivisie. Aştept cu nerăbdare să joc alături de noii mei colegi şi abia aştept să le arăt fanilor ce pot. Am auzit foarte multe lucruri bune despre fani", a declarat mijlocaşul român după ce împrumutul în Olanda a fost realizat. 

ADO Den Haag, mesaj pentru Tudor Băluţă

"ADO Den Haag îi urează bun venit lui Băluţă. Mijlocaşul de 20 de ani a fost împrumutat din Premier League, de la Brighton, până la finalul sezonului. 

Născut în Craiova, România, Băluţă a fost luat la Şcoala de Fotbal Gică Popescu la 8 ani. Apoi, a devenit un junior al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. Şi-a continuat dezvoltarea la Viitorul, iar, după trei sezoane, s-a transferat la Brighton", au scris olandezii de la ADO Den Haag. 

Afla mai multe despre: tudor balutatudor baluta plecare brightontudor baluta ado den haag 

viewscnt
Articole similare