Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primele mutări făcute de Petrolul după promovare! Doi tineri de mare perspectivă au semnat: ”Mult succes”

OFICIAL | Primele mutări făcute de Petrolul după promovare! Doi tineri de mare perspectivă au semnat: ”Mult succes”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a reuşit să revină în Liga 1 după şase ani de absenţă, după ce a câştigat Liga 2 în acest sezon. După asigurarea promovării, clubul prahovean a anunţat primele două mutări făcute înaintea noii stagiuni.

Petrolul Ploieşti a retrogradat din Liga 1 în 2016, afectată de probleme financiare şi administrative.

Trupa prahoveană a reuşit să promoveze în Liga 2 în 2018 şi a avut de atunci, în fiecare sezon, obiectiv revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ploieştenii au făcut eforturi pentru a se întoarce în Liga 1, dar în fiecare dintre precedentele sezoane au eşuat.

În actuala stagiune, cu un buget mult mai scăzut ca în anii trecuţi, cu probleme financiare şi cu un antrenor lipsit de experienţă comparativ cu predecesorii săi, Petrolul şi-a atins în sfârşit obiectivul.

Deşi au ”tremurat” în play-off, ”lupii galbeni” au reuşit să câştige campionatul, iar de sezonul viitor vor evolua în Liga 1.

Echipa, la fel ca orice nou-promovată, va avea nevoie de îmbunătăţiri şi schimbări, dar Petrolul nu şi-a asigurat încă un nou sponsor important.

Primele mutări făcute de Petrolul după promovare

Preşedintele Costel Lazăr a anunţat că îl va readuce la club pe Constantin Budescu, dar, până ca acel transfer să fie efectuat, prahovenii au rezolvat alte două mutări.

Doi dintre cei mai de perspectivă jucători din propria pepinieră au semnat oficial primul contract profesionist, clubul prahovean fiind de părere că aceştia pot face parte din lotul primei echipe în anii viitori.

Cei doi jucători sunt Juan Pătraşcu (18 ani) şi Sebastian Guiu (16 ani).

Primul contract! Juan Pătraşcu şi Sebastian Andrei Guiu, doi dintre juniorii de perspectivă ai clubului nostru, au semnat, astăzi, primele lor contracte de jucători profesionişti!

Născut în Spania, dar având părinţi români, Juan Pătraşcu a împlinit, de curând, 18 ani. Evoluează pe postul de fundaş central şi, din anul 2020, este component al grupei 'Under 19' a clubului nostru.

La rândul său, Sebastian Guiu are 16 ani şi a fost, în ultimul sezon, cel mai prolific atacant al echipei „Under 16”, participantă în 'Liga Elitelor'. Felicitări şi mult succes!”, se arată în comunicatul emis de Petrolul.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare