Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primele transferuri la CFR Cluj după revenirea lui Dan Petrescu! Cei doi mijlocaşi pe care i-a anunţat campioana Ligii 1

OFICIAL | Primele transferuri la CFR Cluj după revenirea lui Dan Petrescu! Cei doi mijlocaşi pe care i-a anunţat campioana Ligii 1

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat primele două transferuri de la revenirea lui Dan Petrescu la echipă. Miercuri, campioana României a transmis că Mihai Bordeianu (29 de ani) şi Juan Emmanuel Culio (38 de ani) au semnat.

CFR Cluj, două transferuri pentru Dan Petrescu. Au revenit Culio şi Bordeianu

Dan Petrescu îşi strânge fotbaliştii cu care a făcut performanţă în sezoanele trecute. Primul fotbalist anunţat de CFR Cluj a fost Juan Emmanuel Culio. Planul presupune ca argentinianul să mai joace în acest sezon, ca mai apoi să devină secundul "Bursucului". De altfel, Dan Petrescu a anunţat că-l doreşte secund pe Culio încă de la plecarea jucătorului de la CFR Cluj, în 2020. 

"LEGENDA S-A ÎNTORS ACASĂ! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Juan Emmanuel Culio, jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul “alb-vişiniu”, s-a întors în Gruia! În decembrie 2019 Culio a părăsit România din cauza unor probleme personale, iar acum s-a întors să pună umărul la atingerea obiectivelor noastre. Bine ai revenit acasă, Culio!", a anunţat liderul Ligii 1. 

La scurt timp, CFR Cluj a anunţat şi transferul lui Mihai Bordeianu. Gigi Becali i-a propus un contract de 22.000 de euro pe lună, doar că mijlocaşul central s-a simţit mai confortabil cu o posibilă revenire în Gruia, deşi oferta FCSB-ului a fost superioară.

"Bine ai revenit, Mihai Bordeianu! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că mijlocaşul Mihai Bordeianu a revenit în Gruia! Sosit pentru prima dată la echipa noastră de la FC Botoşani în ianuarie 2018, Mihai Bordeianu a contribuit la câştigarea celor patru titluri câştigate de CFR Cluj în ultimii 4 ani, perioadă în care a bifat 98 de meciuri în tricoul "alb-vişiniu". Bine ai revenit în familia CFR, Mihai, mult succes!", a anunţat CFR Cluj. 

 

Afla mai multe despre: mihai bordeianujuan emmanuel culio 

viewscnt
Articole similare