Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer al lui Simeone pentru sezonul viitor: Atletico plăteşte 25 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni mijlocaşi din La Liga

OFICIAL | Primul transfer al lui Simeone pentru sezonul viitor: Atletico plăteşte 25 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni mijlocaşi din La Liga

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Villarreal pentru transferul mijlocaşului spaniol Rodri, care a semnat un contract valabil cinci ani cu gruparea de pe Wanda Metropolitano.

Conform presei spaniole, clubul din capitala Spaniei plăteşte 25 de milioane de euro pentru primul transfer al verii, dintre care cinci milioane în funcţie de performanţele fotbalistului.

Rodrigo Hernandez Cascante are 21 de ani, 1,90 metri înălţime şi este născut la Madrid. El a petrecut, de altfel, cinci ani la academia de juniori a lui Atletico, după care a ajuns la Villarreal. La "Submarinul Galben" şi-a făcut debutul în sezonul 2015-2016 şi a strâns, în total, 84 de meciuri, două goluri şi şase pase decisive.

Pe site-ul echipei Atletico, Rodri este descris drept "un mijlocaş foarte talentat, cu calităţi excelente precum jocul aerian şi poziţionarea. Punctul său forte este recuperarea, îfiind jucătorul cu cele mai multe recuperări reuşite din sezonul recent încheiat al campionatului Spaniei - de 320 de ori. De asemenea, Rodri este foarte bun cu mingea la picior, iar în sezonul 2017/2018 din La Liga a ocupat locul trei în topul celor mai buni pasatori".

 

Afla mai multe despre: rodriatleticotransfer 

viewscnt
Articole similare