Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer din această vară făcut de Gaz Metan. Salariu de play-off pentru un fost campion al României

OFICIAL | Primul transfer din această vară făcut de Gaz Metan. Salariu de play-off pentru un fost campion al Românieigalerie foto

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edward Iordănescu a decis să rămână la Gaz Metan Mediaş, în ciuda faptului că a fost dorit insistent de Gigi Becali la FCSB. Tehnicianul începe să îşi pregătească lotul pentru sezonul viitor, iar primul transfer a fost deja făcut.

Sergiu Buş, 26 de ani, a semnat joi un contract cu Gaz Metan Mediaş. Ultima oară el a jucat la Levski Sofia, în Bulgaria, echipă pentru care a înscris patru goluri în 21 de meciuri sezonul trecut. Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Buş a semnat un contract valabil pe doi ani şi va încasa 10.000 de euro lunar. 

Atacantul născut la Cluj a crescut la academia celor de la CFR, echipă alături care a devenit campion în sezonul 2009-2010. Cariera lui l-a purtat prin Serie B la Salernitana, dar şi în Championship, la Sheffield Wednesday. Atacantul a mai jucat la echipe precum Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Corona Braşov, CSKA Sofia şi Astra Giurgiu. 

  • 450.000 de euro este cota lui Buş 
  • 49 de goluri a marcat atacantul în 194 de meciuri 

Pentru el este a doua aventură la Gaz Metan, pentru care a jucat trei meciuri în sezonul 2012-2013. 

 

Afla mai multe despre: sergiu busgaz metan medias 

viewscnt
Articole similare