Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer făcut de Dinamo după ridicarea interdicţiei. Constantin Nica, noul fotbalist al "câinilor"

OFICIAL | Primul transfer făcut de Dinamo după ridicarea interdicţiei. Constantin Nica, noul fotbalist al "câinilor"
Comentarii

Constantin Nica (28 de ani) e primul transfer reuşit de Dinamo în urma ridicării interdicţiei la transferuri. "Câinii" au anunţat oficial mutarea.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Constantin Nica, unul dintre numele de lista de achiziţii a lui Dinamo, e noul fotbalist al lui Dinamo. Fundaşul dreapta se antrena cu formaţia alb-roşie de mai multă vreme şi aştepta ridicarea interdicţia la transferuri pentru a fi legitimat.

"Bine ai venit acasă, Contantin Nica! In urma ridicarii interdictiei de transferuri, Constantin Nica este primul jucator transferat la Dinamo.", se arată într-un comunicat al celor de la Dinamo.

Crescut de Dinamo, fundasul dreapta a mai activat pentru noi in 2 randuri, in perioada 2010-2013, respectiv in sezonul 2017-2018.

Dinamo mai vrea cinci jucători

Dacă Deian Sorescu mai poate pleca doar la FCSB, odată cu închiderea perioadei de mercato în Europa, mutare care este "95% rezolvată", iar Dinamo e pregătită să îl înlocuiască pe căpitanul său. Telekom Sport a aflat numele de pe lista de transferuri a lui Dinamo. Sursele Telekom Sport au indicat faptul că Dinamo va încerca să-i aducă în perioada următoare la echipă pe Constantin Nica (liber), Gabi Torje (liber), Cosmin Matei (liber), Mihai Costea (liber) şi Robert Riza (împrumut de la Astra).

Mai mult, preşedintele Iuliu Mureşan discută cu CFR Cluj, club cu care are o relaţie foarte bună de pe vremea când era preşedinte în Gruia, pentru aducerea lui Alexandru Ioniţă la Dinamo. Ioniţă este, în prezent, suspendat pentru dopaj şi e aşteptat să revină pe teren în finalul anului.

Afla mai multe despre: constantin nicadinamooficialtransfer 

viewscnt
Articole similare