Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer făcut de Real Madrid, după venirea lui Lopetegui. Spaniolii au plătit 45 de milioane de euro pentru "noul Neymar"

OFICIAL | Primul transfer făcut de Real Madrid, după venirea lui Lopetegui. Spaniolii au plătit 45 de milioane de euro pentru "noul Neymar"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi Santos au anunţat, vineri, transferul atacantului Rodrygo la clubul de pe Santiago Bernabeu. Conform Marca, gruparea din capitala Spaniei va plăti 45 de milioane de euro pentru jucătorul în vârstă de 17 ani, care ar urma să ajungă la Real Madrid în iulie 2019, după ce va împlini 18 ani.

Rodrygo poate să joace atât în cele două flancuri, cât şi în centrul ofensivei. El a jucat 17 meciuri până acum pentru Santos şi a reuşit să înscrie şase goluri şi să dea două pase decisive. Cu o tehnică foarte bună în regim de viteză, Rodrygo aduce aminte de Neymar în perioada Santos, club la care şi-a început cariera şi actualul star al lui PSG.

El este cel de-al treilea brazilian de perspectivă care semnează cu Real Madrid, în ultimul an, după alţi doi tineri jucători cu profil ofensiv, Vinicius Junior şi Rodrigo Antonio Rodrigues.

De altfel, acesta este primul transfer realizat de clubul spaniol după venirea noului antrenor. Fostul selecţioner al Spaniei, Julen Lopetegui, a fost prezentat oficial joi seară, la o zi după ce a fost demis de la conducerea tehnică a "Furiei Roja".

Afla mai multe despre: real madridoficialrodrygo 

viewscnt
Articole similare