Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer făcut de Sarri: Jorginho a semnat pe 5 ani cu Chelsea!

OFICIAL | Primul transfer făcut de Sarri: Jorginho a semnat pe 5 ani cu Chelsea!
Comentarii

Maurizio Sarri este de astăzi oficial noul antrenor al echipei Chelsea. Alături de el pe Stamford Bridge soseşte si italo-brazilianul Jorginho, fotbalist dorit cu insistenţă de Guardiola la Manchester City. Acesta a semnat un contract pe 5 sezoane cu gruparea londoneză şi va purta numarul 5 pe tricou.

Chelsea l-a prezentat astăzi pe Maurizio Sarri în funcţia de antrenor principal al echipei şi, la scurt timp distanţă, a confirmat şi primul transfer făcut la cererea expresă a italianului. Brazilianul Jorginho a fost transferat pentru 5 sezoane de la Napoli, în ciuda faptului că era în discuţii de mai mult timp cu Manchester City: "Suntem încântaţi că Jorginho a ales Chelsea şi suntem convinşi că va deveni o piesă esenţială în angrenajul echipei noastre. A demonstrat calităţi incontestabile sub comanda lui Maurizio Sarri şi suntem siguri că transferul său ne va ajuta enorm, pe viitor" explică pe site-ul oficial al clubului, Directorul Sportiv, Marina Granovskaia.

Jorginho a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Sarri în perioada Napoli şi a strâns în cinci sezoane pe San Paolo, 160 de meciuri şi 6 goluri pentru napoletani. Chelsea plăteşte acum pentru el 57 de milioane de euro şi obţine un jucător pe care Josep Guardiola îl vedea drept esenţial, în proiectul său de la Manchester City.

Jorge Luiz Frello Filho s-a născut la Imbituba în Brazilia, dar deţine şi paşaport italian. De altfel, mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a bifat deja 8 selecţii în reprezentativa Italiei, pentru care a debutat în 2016. Jorginho este apreciat pentru versatilitatea, tehnica şi mobilitatea sa, fiind capabil să evolueze atât ca închizător clasic, cât şi ca mijlocaş box-to-box sau playmaker defensiv. La Napoli, Jorginho a câştigat două trofee: Cupa Italiei în sezonul 2013-2014 şi Supercupa Italiei în 2014.

Afla mai multe despre: chelseajorginhotransferurisarri 

viewscnt
Articole similare