Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer la CFR Cluj după criza de nervi a lui Dan Petrescu! Ben Youssef a semnat cu campioana

OFICIAL | Primul transfer la CFR Cluj după criza de nervi a lui Dan Petrescu! Ben Youssef a semnat cu campioana

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit primul transfer după ce Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la finalul meciului CFR - Gaz Metan 1-2, din Liga 1. Antrenorul s-a plâns de lipsa soluţiilor în defensivă, iar şefii campioanei României s-au conformat. Ben Youssef (31 de ani), fostul fundaş al Astrei, a semnat cu CFR Cluj - liber de contract, şi va juca pentru formaţia din Gruia.

UPDATE 10:54 - OFICIAL! Syam Ben Youssef (31 de ani) e jucătorul CFR-ului. Campioana României a anunţat oficial înregimentarea fundaşului din Tunisia. Fundaşul central a evoluat în ultimele sezoane în Turcia la Kasimpasa şi Denizlispor şi a venit în Gruia pentru a ne ajuta la îndeplinirea obiectivelor noastre!

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Miercuri, 4 noiembrie 2020

Primul transfer la CFR Cluj după criza de nervi a lui Dan Petrescu. Ben Youssef a semnat cu campioana României

La finalul sezonului trecut, CFR Cluj a pierdut mai mulţi jucători importanţi dintre cei care au pus umărul serios la câştigarea celor trei titluri de campioană consecutive şi la performanţa din Europa League. De atunci, Dan Petrescu a tot cerut jucători şi a insistat mult pe acest subiect. Abia acum s-a reuşit aducerea unui fundaş central de valoare pentru echipa din Gruia.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Ben Youssef a semnat cu CFR Cluj. Mutarea anunţată de Telkeom Sport în urmă cu câteva zile s-a realizat, iar fundaşul central din Tunisia şi-a pus semnătura pe un contract până în vară cu CFR Cluj, cu posibilitate de prelungire pe încă un an, anunţă Fanatik. Astfel, Ben Youssef e primul transfer al campioanei CFR Cluj după criza de nervi avută de Dan Petrescu la finalul înfrângerii suferite în faţa lui Gaz Metan, 1-2 în Gruia.

Primul transfer la CFR Cluj după criza de nervi a lui Dan Petrescu. Ben Youssef a jucat la Cupa Mondială din 2018

Liber de contract din iulie, când s-a despărţit de Denizlispor, Syam Ben Youssef a ales-o pe CFR Cluj şi va juca în grupele Europa League cu campioana României. Fundaşul din Tunisia, care a jucat pentru Astra între 2012 şi 2015, nu e la prima experienţă într-o competiţie importantă. După plecarea de la Astra, apărătorul a mai jucat la Caen (Franţa) şi Kasimpaşa (Turcia), iar evoluţiile sale foarte bune i-au atras o convocare în lotul Tunisiei pentru Cupa Mondială din 2018.

La turneul final desfăşurat în Rusia, Tunisia a făcut parte dintr-o grupă cu Belgia, Anglia şi Panama şi a jucat în doar două meciul, contra Angliei şi Belgiei, în meciul cu Panama fiind accidentat. Magrebienii au părăsit competiţia încă din faza grupelor. La naţionala Tunisiei, Ben Youssef a strâns 48 de selecţii şi două goluri în carieră.

CFR Cluj i-a dorit în prima fază pe Usman sale şi Nana Boateng, fotbaliştii lui KuPS Koupio, echipă pe care CFR a eliminat-o în play-off-ul Europa League, dar cei doi şi-au prelungit într-un final contractele cu formaţia finlandeză. Astfel, campioana României s-a reorientat şi s-a înţeles cu Syam Ben Youssef.

  • 7 - şapte echipe are Ben Youssef în CV-ul de fotbalist profesionist
  • 4 - patru trofee a câştigat fundaşul tunisian, dintre care două cu Astra (Cupa şi Supercupa României, în 2014, respectiv 2015)
  • 725.000 de euro este cota de piaţă a lui Ben Youssef în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj transfer ben youssefdan petrescu cfr cluj transfertransfer ben yousse cfr clujben youssef transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare