Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul transfer pe care CFR Cluj l-a făcut după ce echipa a fost eliminată de Dinamo Zagreb din preliminariile Ligii Campionilor

OFICIAL | Primul transfer pe care CFR Cluj l-a făcut după ce echipa a fost eliminată de Dinamo Zagreb din preliminariile Ligii Campionilor

Superliga

Comentarii

Oficialii lui CFR Cluj au prezentat primul jucător pe care l-au transferat după ce campioana României a fost eliminată din turul 2 al Ligii Campionilor. Este vorba despre Jakub Vojtus, un atacant care anul trecut a evoluat pentru Academica Clinceni.

CFR Cluj continuă să se întărească. Campioana României l-a prezentat oficial pe Jakub Vojtus, un atacant de 26 de ani care vine de la Academica Clinceni. Transferul jucătorului slovac nu este o noutate, dar abia acum a fost prezentat oficial. 

Jakub Vojtus, primul transfer pe care CFR Cluj l-a făcut după ce a fost eliminată din Liga Campionilor

Campioana României a rămas în această vară fără mai mulţi jucători importanţi, printre care se numără George Ţucudean şi Lacina Traore. Drept urmare, şefii clubului din Gruia au căutat variante pentru ofensiva lui Dan Petrescu. 
CFR Cluj l-a transferat deja pe Gabriel Debeljuh (Hermannstadt), care a făcut un meci foarte bun cu Dinamo Zagreb şi acum l-a anunţat oficial şi pe Jakub Vojtus. În sezonul trecut, atacantul slovac a jucat pentru Academica Clinceni, unde a marcat 9 goluri şi a reuşit 8 assist-uri în 36 de apariţii. 

Cotat la 550.000 de euro, Vojtus a mai jucat în România pentru U Cluj, în perioada ianuarie - iulie 2016. Şi-a făcut junioratul la Zilina şi Inter MIlano şi a mai jucat pnetur Chievo, NK Zagreb, Spartak Trnava, Miedz Legnica şi GKS Tychy.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare