Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rafa Benitez, câştigător al Ligii Campionilor cu Liverpool, noul antrenor al rivalei Everton

OFICIAL |  Rafa Benitez, câştigător al Ligii Campionilor cu Liverpool, noul antrenor al rivalei Everton

La Liga

Comentarii

Rafa Benitez este noul antrenor al lui Everton. Spaniolul este la a patra echipă pregătită în Premier League, după Liverpool, Chelsea şi Newcastle.

UPDATE:

Everton a confirmat oficial venirea noului său tehnician, Rafa Benitez. Spaniolul a semnat un contract valabil pe următorii trei ani cu ”caramelele”.

”Sunt încântat să semnez cu Everon. Pe parcursul acestui proces, am fost foarte impresionat de amibiţia arătată de reprezentanţii clubului şi de dorinţa lor de a aduce succes acestui club istoric. Sunt determinat să am un rol important în ajutarea clubului să îşi atingă ambiţiile”, a declarat antrenorul spaniol.


Ştiea iniţială:

Carlo Ancelotti a părăsit-o pe Everton pentru a reveni pe banca lui Real Madrid, iar echipa din Liverpool a rămas cu ochii în soare. Conducătorii de pe Merseyside au analizat diverse opţiuni, iar după ce au fost refuzaţi de câţiva dintre candidaţii lor, Rafa Benitez pare să fie opţiunea aleasă.

Trădarea supremă!

Deşi se speculează de săptămâni bune că spaniolul va prelua conducerea ”caramelelor”, Sky Sports anunţă că acesta va semna săptămâna viitoare, cu detaliile contractului deja stabilite. Acesta va reveni în Premier League la doi ani de când a părăsit-o pe Newcastel, pregătindu-le şi pe Chelsea şi Liverpool în prima ligă engleză.

În vârstă de 61 de ani, Benitez are un palmares impresionant la nivel înalt, deşi acesta nu a reuşit să mai câştige un trofeu important din 2014, când câştiga Cupa Italiei cu Napoli. Pe Anfield, Benitez a ridicat o Cupă a Angliei şi Liga Campionilor, în 2005, în urma faimoasei finale câştigate de Liverpool la penalty-uri, în faţa lui AC Milan, după ce fusese condusă cu 3-0 la pauză.

În plus, Benitez are două titluri în Spania, cu Valencia, două Europa League-uri, cu ”liliecii” şi Chelsea, dar şi patru Supercupe, două ale Italiei, una a Angliei şi una a Europei. În cariera sa, el le-a pregătit pe Real Valladolid, Osasuna, Extremadura, Tenerife, Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea, Napoli, Real Madrid, Newcastle şi Dalian Pro.

Afla mai multe despre: rafa benitezevertonpremier leagueantrenor nou everton 

viewscnt
Articole similare