Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rafa Benitez va antrena în La Liga! Alegere inedită pentru fostul tehnician al lui Real Madrid, Liverpool sau Inter

OFICIAL | Rafa Benitez va antrena în La Liga! Alegere inedită pentru fostul tehnician al lui Real Madrid, Liverpool sau Inter

La Liga

Comentarii

Rafa Benitez (63 de ani) a acceptat o nouă provocare în cariera!

Rafa Benitez a fost anunţat drept noul antrenorul al celor de la Celta Vigo, ocupanta locul 13 în ultima ediţie din La Liga. 

  • Anul acesta, Celta Vigo împlineşte 100 de ani!

Celta Vigo a intrat în anul centenarului

Celta Vigo va intra în anul centanarului, peste două luni, iar conducătorii clubului au ales un tehnician cu experienţă pentru a pregăti un sezon memorabil.

Rafa Benitez le-a pregătit de-a lungul timpului pe Valladolid, Osasuna, Extremadura, Tenerife, Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea, Napoli, Real Madrid, Newcastle United, Dalian (China) sau Everton.

  • Rafael a fost un jucător modest, format la academia celor de la Real Madrid, cu prezenţe în ligile inferioare ale Spaniei.

În schimb, ca antrenor, Rafa Benitez a cucerit zeci de trofee, cu Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea sau Napoli.

Cel maiu important trofeu din cariera sa rămâne, fără îndoială, Liga Camoionilor cucerită în sezonul 2004/2005, cu Liverpool, în finala memorabilă de la Istanbul, contra celor de la AC Milan.

  • În cea partidă, ”cormoranii” au revenit de la 0-3, la 3-3, şi s-au impus la loviturile de departajare.

Afla mai multe despre: rafa benitezcelta vigo 

viewscnt
Articole similare