Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rapid a anunţat noul transfer. Jucătorul de mare perspectivă a semnat cu giuleştenii: ”Unul dintre cei mai buni din ţară”

OFICIAL | Rapid a anunţat noul transfer. Jucătorul de mare perspectivă a semnat cu giuleştenii: ”Unul dintre cei mai buni din ţară”

Superliga

Comentarii

Rareş Pop va deveni, din vară, jucătorul Rapidului. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a giuleştenilor.

”Rapid l-a achiziţionat pe Rareş Pop, unul dintre cei mai buni tineri jucători din ţară. În vârstă de numai 18 ani, Rareş a jucat deja în 53 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, reuşind 6 goluri şi 4 pase decisive.

Mijlocaşul născut la Arad a semnat un contract valabil până în 2028, urmând a fi împrumutat la UTA, până în vară, când se va alătura lotului giuleştean. În actualul sezon, Rareş Pop a evoluat în 25 de meciuri de Superligă, reuşind să înscrie de trei ori, o dată chiar în poarta Rapidului, în partida de la Oradea, terminată la egalitate (2-2).

Pop este un om de bază la naţionala U19 a României, iar anul trecut a debutat şi pentru formaţia U21, sub comanda lui Daniel Pancu, acesta evoluând în partida cu Albania, din preliminariile Euro”, a notat fcrapid.ro.

700.000 de euro pentru Rareş Pop

Unul dintre acţionarii celor de la Rapid, Victor Angelescu, a făcut publică suma de transfer: 700.000 de euro.

„L-am vrut şi mai demult, doar că la momentul respectiv, când am vrut, n-am reuşit să ajungem la un numitor comun cu preţul. Am reuşit acum. (n.r. - Cât aţi plătit pentru el?) 700.000. Va rămâne la UTA până în vară”, a spus Victor Angelescu, conform stirileprotv.ro.

În acest sezon, Rareş Pop a marcat trei goluri în 27 de meciuri. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: rapidsuperligautarareş pop 

viewscnt
Articole similare