Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rapid a renunţat la încă trei jucători: ”Mulţumim şi multă baftă!”

OFICIAL | Rapid a renunţat la încă trei jucători: ”Mulţumim şi multă baftă!”

Rapid

Comentarii

Înaintea unui sezon în care îşi propune să atace podiumul Superligii, Rapid a făcut mai multe mutări importante pe piaţa transferurilor. Vali Costache, Andrei Ciobanu, Florin Ştefan şi Paul Iacob au sosit în Giuleşti, iar mai mulţi alţi jucători au fost trimişi în cealaltă direcţie.

Odată cu venirea lui Dan Şucu în Giuleşti, Rapid a intrat într-o nouă eră, în care îşi propune să revină în elita fotbalului românesc.

Formaţia bucureşteană a rezolvat deja patru transferuri importante şi mai are două ”ţinte” în vizor, pentru ca echipa lui Adi Mutu să poată ataca podiumul în noul sezon.

Pe lângă loviturile importante date pe piaţa transferurilor, clubul giuleştean a făcut eforturi să şi renunţe la jucătorii de care nu va mai avea nevoie.

Iniţial, nouă jucători erau pe lista neagră a Rapidului, însă, cu tot cu juniorii care vor părăsi clubul, giuleştenii pot ajunge la 20 de plecări în această vară.

Trei au fost anunţat vineri, în forma lui Vali Mărgărit, Luca Florică şi Cipiran Popescu, toţi tineri, care au semnat cu Progresul Spartac, nou-promovată în Liga 1.

Ambele cluburi au anunţat mutările pe canalele oficiale de comunicare, dând de înţeles că transferurile sunt definitive, nu împrumuturi.

Rapid a renunţat la încă trei jucători

Vali Mărgărit, Luca Florică şi Ciprian Popescu vor juca pentru Progresul Spartac, în liga secundă. Mulţumim, băieţi, şi multă baftă!”, a anunţat Rapid pe pagina oficială de Facebook.

Progresul Spartac este în măsură să anunţe azi trei noutăţi în lotul cu care va aborda sezonul care urmează: Luca Florică (n. 2002, mijlocas), Valentin Mărgărit (2004, portar) şi Ciprian Popescu (2004, atacant) – toţi de la Rapid.

Dintre aceştia, Luca Florică a debutat anul trecut în prima ligă a României, strângând 24 de apariţii în tricourile Rapidului şi Academicii Clinceni, în timp ce Mărgărit este portarul titular al echipei secunde a vişiniilor, dar şi al lotului national U18, unde au evoluat si progresiştii Ohaci şi Costea.

Toţi trei vor avea ocazia să debuteze pentru Progresul Spartac în amicalul de mâine cu Metaloglobus, care se va disputa la Clinceni, de la ora 11.

Le urăm bun venit şi mult succes celor trei alături de Progresul!” a anunţat Progresul Spartac pe site-ul oficial.

Afla mai multe despre: progresul spartac 

viewscnt
Articole similare