Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rapid a reuşit o nouă lovitură pe piaţa transferurilor: ”A semnat pe trei ani”

OFICIAL | Rapid a reuşit o nouă lovitură pe piaţa transferurilor: ”A semnat pe trei ani”

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a reuşit încă un transfer cu nume. Giuleştenii l-au adus pe Virgil Drăghia, portar care a crescut la Rapid şi care a mai jucat în Liga 1 pentru Juventus Colentina, Concordia Chiajna şi FC Voluntari.

Giuleştenii îşi propun să promoveze încă din acest an în liga secundă şi conducerea încearcă să atragă jucători cât mai valoroşi. Academia Rapid a reuşit astfel un nou transfer important. Virgil Drăghia a semnat pe trei ani, după ce s-a despărţit în vară de FC Voluntari.

”Rapid a reuşit să dea o lovitură importantă pe piaţa transferurilor, readucându-l acasă pe Virgil Andrei Drăghia, unul dintre cei mai iubiţi portari giuleşteni.

În vârstă de 28 de ani, Drăghia a crescut în pepiniera Rapidului, unde a ajuns la 11 ani, debutând pentru echipa mare în 2013, într-un meci cu U Cluj (1-4), de pe teren propriu, şi a adunat 56 de meciuri în tricoul alb-vişiniu, în campionat [...] Virgil Drăghia a semnat un contract valabil pe trei ani şi îl va avea concurent pe postul de portar pe Ştefan Ciuculescu, dar şi pe tinerii Andrei Voican şi Alex Tătaru”, se arată în comunicatul oficial.

Afla mai multe despre: rapidacadeia rapidvirgil draghialiga 3 

viewscnt
Articole similare