Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rapid, două transferuri pentru Liga 1. Un fotbalist convocat de Rădoi la naţională şi un fost jucător de la FCSB au semnat

OFICIAL | Rapid, două transferuri pentru Liga 1. Un fotbalist convocat de Rădoi la naţională şi un fost jucător de la FCSB au semnat

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit primul transfer pentru Liga 1. Alexandru Albu (27 de ani), fotbalist chemat de Mirel Rădoi la naţionala României, a semnat cu echipa din Giuleşti. E primul nume important care se alătură "alb-vişiniilor" după promovarea echipei înapoi pe prima scenă.

Rapid, transferuri pentru Liga 1. Alexandru Albu şi Claudiu Belu au semnat cu echipa din Giuleşti

UPDATE 21:18 - OFICIAL! Încă un transfer de Liga 1 la Rapid! După aducerea lui Albu, rapidiştii l-au convins şi pe Claudiu Belu (27 de ani), fostul jucător de la Astra, FCSB sau FC Voluntari, să semneze. Ca şi Albu, Belu a semnat cu Rapidul pe un an cu drept de prelungire.


Rapidul a revenit în prima ligă din România după şase ani şi, imediat după promovare, n-au existat mişcări de trupe. Prima a fost făcută acum. Rapid l-a transferat pe Alexandru Albu, fotbalist care a jucat în Liga 1 în sezonul trecut, la UTA Arad. Giuleştenii au anunţat oficial mutarea.

Lui Albu i-a expirat împrumutul de la Concordia Chiajna la UTA, a semnat pe un an cu drept de prelungire şi va juca în Giuleşti. Albu a jucat 37 de meciuri în toate competiţiile sezonului recent încheiat, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

„Sunt bucuros pentru că am reuşit să semnez cu o echipă mare, de tradiţie, cu nume, cu nişte suporteri minunaţi şi abia aştept să fac primul antrenament şi să vină primul meci”, a declarat noul transfer de la Rapid.

Alexandru Albu a fost convocat la naţionala României de Mirel Rădoi, dar n-a apucat să debuteze încă sub tricolor.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Albu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidtransferalexandru albu 

viewscnt
Articole similare