Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Rapid l-a transferat pe internaţionalul eston Mattias Kait! Pe ce post joacă

OFICIAL Rapid l-a transferat pe internaţionalul eston Mattias Kait! Pe ce post joacă

Rapid

Comentarii

Rapid anunţă că a perfectat cel de-al patrulea transfer din 2022, reuşind să-l achiziţioneze pe Mattias Käit, un mijlocaş eston în vârstă de 23 de ani.

OFICIAL Rapid l-a transferat pe internaţionalul eston Mattias Kait! Pe ce post joacă

Mattias Käit a semnat cu FC Rapid. Acesta a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, până în vara lui 2024.

''Welcome, Mattias Käit! 

Rapid l-a transferat pe mijlocaşul naţionalei Estoniei, cel care la 23 de ani a evoluat de 39 de ori în tricoul ţării baltice, marcând 8 goluri, ultimul chiar împotriva Belgiei. 

"Sunt încântat să fiu aici, toată lumea a fost foarte amabilă cu mine, iar prima mea impresie a fost una foarte bună. Ştiam Rapidul de dinainte să aflu de ofertă, dar după ce am aflat de interesul lor am urmărit 2-3 meciuri. Ştiu şi despre suporteri, chiar le-am arătat familiei şi logodnicei imagini cu ei, sunt într-adevăr "nebuni". Abia aştept să joc pe noul stadion, cu tribunele pline", a fost mesajul postat de FC Rapid. 

Mattias şi-a făcut junioratul în ţara natală, la FCI Levadia, fiind achiziţionat de Fulham, unde a evoluat pentru formaţia U23. De la Fulham a fost împrumutat în prima ligă scoţiană, la Ross County, iar din 2019 a jucat în prima ligă slovenă, la Domzale, formaţie pentru care a bifat şase meciuri în acest sezon de Conference League, punctând o dată. În vară, Käit a fost transferat la FK Bodø/Glimt, formaţie cu care a luat titlul în Norvegia.

Pe lângă titlul din Norvegia, mijlocaşul a câştigat Cupa Baltică, în 2020, cu naţionala Estoniei.

Käit este cel de-al patrulea jucător transferat în acest an, după Răzvan Onea, Matías Pérez Acuña şi Jakub Vojtuš.

Afla mai multe despre: rapidmattias kait 

viewscnt
Articole similare