Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficial rapidist, încrezător în şansa pe care o au în Cupa României: "Suntem specialista cupei"

Oficial rapidist, încrezător în şansa pe care o au în Cupa României: "Suntem specialista cupei"

Cupa României

Comentarii

Rapid a avut noroc marţi, la tragerea la sorţi pentru 16-imile Cupei României. Giuleştenii au picat cu Turris-Oltul Turnul Măgurele, echipă din Seria a 3-a a Ligii a 3-a.

Oficialul rapidist şi agentul de jucători, Florin Manea, a fost prezent la "Casa fotbalului" şi îşi asumă o parte din norocul pe care l-a avut clubul, care a scăpat de un adversar puternic, din Liga 1 sau a 2-a. "De aia am venit, ca să avem noroc. La prima vedere avem noroc, jucăm acasă, suntem specialista cupei. Ne-am dorit să nu cădem din prima cu o echipă puternică, vrem să mergem cât mai departe în Cupa României. Când am văzut că trece şi nu ne trage, mi-am dorit să cădem cu una mai slabă relativ, mai slabă că ştii cum e în ziua de azi", a declarat Manea după tragerea la sorţi. 

Cât despre şansele giuleştenilor de a câştiga cupa, aşa cum au făcut-o în 13 rânduri, oficialul este rezervat. "Vă daţi seama, nu ne gândim acum să luăm cupă, noi am vrea să o luăm, de ce nu? Dar trebui să stăm cu picioarele pe pământ, suntem o echipă de liga a 3-a. Se construieşte bine la Rapid, pentru suporterii noştri o să încercăm să mergem cât mai sus. Cam atât putem să promitem la momentul de faţă. Suntem încrezători că vom fi şi la următoarea tragere aici". 

Dacă ar avea de ales o adversară de Liga 1, Florin Manea ar prefera să pice cu FCSB sau Dinamo. 

Ultima oară când Rapid Bucureşti a câştigat Cupa României a fost în sezonul 2006-2007, după ce a învins cu 2-0 Politehnica Timişoara. 

Afla mai multe despre: rapidcupa romanieiflorin maneatragere la sortiadversarideclaratieliga a 3-a 

viewscnt
Articole similare